Krajane.cz - Krajania.sk | Belgie | Británie | Francie | Mnichov | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Švýcarsko | Rakousko | Španělsko
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | WAP | cz sk de en

Stran: [1] 2 3 ... 7   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Cesi v Berline  (Přečteno 34214 krát)
alex_berlin
Host
« : Září 01, 2007, 04:49:13 »

Ahoj,

Nejsem Cech ale umim a velmi rad mluvim cesky. Hledam kamardy a nebo cesku komunitu v Berline. Rad bych sel pokecat do hospody na pivo, zucasnil ceske party.

Jsem 27, easy-going man  Škleb. Bydlim Wedding, Mitte.

Jestly kdo muze poradit kde mam hledat, budu vdecny za odpoved.

Zdravi,
Alex.
Zaznamenáno
David
Zakladatel

*

298386489 S
« Odpověď #1 : Září 01, 2007, 05:33:00 »

Čau Alexi,

zkus zajít do českého kulturního centra na nějakou akci, možná se tam něco dozvíš. Třeba na film Grandhotel.
Info tady: http://www.czechcentres.cz/berlin
Dej pak prosím vědět jestli najdeš třeba nějakou českou hospůdku.
Díky.

Hezký den.
David
Zaznamenáno
Tonange

103658962
Email
« Odpověď #2 : Duben 08, 2008, 12:56:47 »

Ahoj, zda se, ze Cechu v Berline asi moc neni. Pristehovala jsem se pred tydnem a ocenila bych nejaky kontakt s cestinou. Diky, Terry
Zaznamenáno
David
Zakladatel

*

298386489 S
« Odpověď #3 : Duben 23, 2008, 11:21:11 »

Ahoj,
viděla jsi článek pravidelné akce? Tam je např. česká hospůdka Slavia a spousta jiných míst nebo akcí kde je můžeš potkat.
Zaznamenáno
Tonange

103658962
Email
« Odpověď #4 : Duben 28, 2008, 01:02:50 »

Ahoj Davida,
videla jsem. Protoze v Praze zpivam s fakultnim sborem, tak jsem kontaktovala ten cesky tady v Berline. Dostalo se mi i vrele odpovedi, ale bohuzel jako na potvoru se sbor uz neschazi. Materidouska, no fakt nevim, deti nemam a tam to vypada hodne rodinne. Umelkyne taky nejsem a tak zbyva docela draha kavarna Slavie. Ufff, to mi trochu komplikuje situaci. Radsi buch si s nekym vyrazila jen tak bez pravidelnych srazu. Nicmene, diky za tyhle stranky jsou fakt dobre, doufam, ze co nevidet pridam spolujizdu Berlin-Praha-Berlin a taky mam 2 typy na cesky mluvici cestovku v Berline a lekarnu. Kdyz bys mel zajem , tak dej vedet, rada poslu kontakt. Pripadne na nektere akce poradana velvyslanectvim CR. Tereza
Zaznamenáno
David
Zakladatel

*

298386489 S
« Odpověď #5 : Duben 30, 2008, 03:45:22 »

Ahoj Terezo,

Tipy pro Berlín rád přidám. Jestli chceš tak napiš článek nebo mi to pošli v soukromé zprávě co by jsi ráda zveřejnila. Mám v plánu přidat wikipedii a pak taky vlastní stránku pro Berlín stejně jako má Mnichov, ale bude to ještě chvilku trvat, takže ty články musím zatím editovat sám.

U akcí prosím vždycky na začátku datum.

Jestli máš nějaké pěkné fotečky z Berlína tak budu moc rád když tam nějaké nahraješ. Info ke galerii tady

Díky moc a hezký den.
Zaznamenáno
rada

« Odpověď #6 : Září 10, 2008, 04:24:41 »

Ahojky,
Pred par dny jsme se s rodinou prestehovaly do Berlina (Spandau) a ja jsem se rozhodla hledat nove kamarady.
Je nam neco malo pres 30, manzel cesky rozumi a nase deti 5 a 14 hledaji take nove kontakty.
Pristehovaly jsme se z Niedersachsen,z maleho mesta, a tu je to a neco vetsi a vice chaoticke.
                                                                        Radka
Zaznamenáno
dejf

« Odpověď #7 : Září 17, 2008, 11:32:49 »

cau radko, no vidis tak to jsme skoro sousedi,ja jsem z charlotnenburgu-schloss str.
jsem tady taky kratce, od zacatku srpna. co takle v patek nejaka akce? zdravi dejf
Zaznamenáno
rada

« Odpověď #8 : Září 23, 2008, 10:29:25 »

Ahojky, prestoze pozde odpovidam, doufam, ze tva nabidka stale plati.
Nekdy odpoledne bychom mohly jit na kafe a poklabosit.
Alkohol nepiji, takze se mnou zadna velka parba nebude.
Kdyz budes mit cas tak se ozvi. Cau Radka Úsměv Úsměv
Zaznamenáno
tureg

283378299
Email
« Odpověď #9 : Září 23, 2008, 12:35:59 »

Zdravím , nejsem sice v Berlíně ale je to nejbližší město ke Cottbusu kde jsem objevil nějakého čecha.V Cottbusu totiž nepravidelně pracovné pobývám a tak bych rád poznal někoho z Cottbusu až Berlína (a relativního okoli-mám k dispozici auto) s kým by se dal strávit čas protože tu nikoho česko-slovensky mluvícího neznám.
Tak budu rád když se ozvete Úsměv
Zaznamenáno
Tonange

103658962
Email
« Odpověď #10 : Září 23, 2008, 04:21:41 »

cau radko, no vidis tak to jsme skoro sousedi,ja jsem z charlotnenburgu-schloss str.
jsem tady taky kratce, od zacatku srpna. co takle v patek nejaka akce? zdravi dejf

Skoda, ze mas tak divne volno, pak je tezky se s Tebou nekde sejit. Ani jsem si nevsimla, ze taky nebydlis tak daleko ode mne. Ja jsem kousek od ZOO
Zaznamenáno
Eldorado.D

375928071 S
WWW Email
« Odpověď #11 : Září 24, 2008, 05:13:45 »

Ahojik taky bych rada poznaqla nekoho kdo byxdli v Berline. Je mi 18 let a obxcas tam jezdim za tatou. A jinak to mname asi tak 300 m od vineta strase.
Zaznamenáno
dejf

« Odpověď #12 : Září 25, 2008, 09:57:39 »

to Radka. tak to je ideal, ja mam odpoledne cas porad. vzdy tak od jedny do sesti,sedmi, muzem nekam zajit. v patek i vecer. nepouzivam tel. tak tady je kdyz tak muj email dejfhonig[at]seznam.cz

to Tureg. cece si myslim, ze v cottbusu se taky nejakej cech urcite najde:-))
k nam do berlina to mas poradnej kus.

to Tonage.no mam volno kdyz ostatni lidi pracujou a kdyz ostatni lidi spi, tak spim taky, akorat pracovne:-), mam volno v patek vecer, v sobotu a v nedeli pres den, nemyslim si ze by to bylo tezky se semnou sejit. ano k Zoo to mam na kole asi deset minut.

zdravi dejf
Zaznamenáno
Eldorado.D

375928071 S
WWW Email
« Odpověď #13 : Leden 10, 2009, 01:02:13 »

Ahojik od 30 ledna do 7.2 budu v Berline. Prestehovali jsme se kousek od hlavniho vlakovyhop nadrazi. Nevim jak se to tam jmenuje. Tak jestli nekdo chcete taak se muzem sejit. ME CISLO JE 721808164 a nebo 732750113 a nebo email Eldorado.D[at]seznam.cz
Zaznamenáno
jajhuu

Email
« Odpověď #14 : Leden 19, 2009, 08:23:24 »

ahoj!!taky sem v berline uz 1,5roku.. sem ted sice v Birkenwerder..ale je tu nekdo kdo ma chut se sejit??? Jarca
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3 ... 7   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | Odkazy | © Socrates.cz 2010

Englisch lernen| Sprachen lernen| spolujizda| Autostop.pl| Lerne Sprache| spolu jizda| Autostop.sk | Sprachen lernen 24| Sprache lern 24 blog| Sprachen 24 shop| vraceni dani| Sprachen leicht lernen| Sprachkurse| Sprachkurse shop| pneumatiky| kola electra| jízdní kola| kola ghost| bicycle ghost| Kurs fur Kinder
Dänisch lernen| Serbisch lernen| Italienisch lernen| nemecko| Französisch lernen| Tschechisch lernen| Portugiesisch lernen| Dänisch Sprachkurs| Chinesisch lernen| Niederländisch lernen| Deutschkurs| Schwedisch lernen| Amerikanisch lernen| Ungarisch lernen| Finnisch lernen| Kroatisch lernen| Amerikanisch Sprachkurs| Französisch| Spanisch Sprachkurs| Polnisch lernen| Fremdsprachen lernen| Russisch lernen| Norwegisch lernen| Türkisch lernen

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it
Stránka byla vygenerována za 0.35257 sek. Na databázi bylo odesláno 11 dotazů