Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Mnichov | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk de en
 
Stran: [1] 2 3   Dolů
 
Autor Téma: Prosim o pomoc! - hledáme práci v Německu  (Přečteno 232017 krát)
monnalysa



Karma: 0
Příspěvků: 2


« : Leden 16, 2013, 11:51:29 pm »

AHoj jsme mladý, flexibilní, rychle se učící, spolehlivý a pracovitý pár, který shání práci v Německu. Oba máme jen základy německého jazyka, ale určitě rychle ho ''dopilujeme''.  Byli bychom rádi za jakoukoliv pracovní pozici!!! Pokud máte nějaké typy či rady, prosim pište!!!!
« Poslední změna: Leden 17, 2013, 08:04:42 pm od David » Zaznamenáno
vaclavkarpisek



Karma: 6
Příspěvků: 51



« Odpověď #1 : Leden 17, 2013, 12:09:28 pm »

Známý mi začátkem tohoto týdne nabízel místo pro pár - on jako údržbář, partnerka jako pokojská na hotelu (nemohu samozřejmě vědět, nakolik by jste byli schopni tyto prac. pozice zvládat, pokojská je docela dřina a údržbář bývá takový "Ferda mravenec"  :-)  ), ubytování a strava zdarma.. Mělo by to být tady v Bavorsku, poblíž českých hranic, což je jenom dobře. Bližší info ohledně platu atd.  dostanu až později (až budeme opět v kontaktu). Zatím se mějte, pokud byste měli zájem, tak se mi ozvěte. Venca.
Zaznamenáno

venca
MAJO1



Karma: 0
Příspěvků: 10


« Odpověď #2 : Březen 28, 2013, 05:22:54 pm »

Ahojte.Hladám súrne prácu v Nemecku,môže byť sklad,automobilka,vodič nákladného auta-kamiona-tu mám prax 4,5roka,prípadne na vysokozdvižný vozík-tu nemám prax ale zaučím sa rýchlo.Pracoval som 9rokov na rastlinnej farme ale na slovensku,traktorista alebo cez žatvu na kombajne.Mám 44rokov,rozvedený a bez závezkov.Som seriozny,kamarátsky,nefajčiar.Poprosím vás,ak o niečom budete vedieť dajte mi hned info.Som už bezradný a v dlhoch,ale to samozrejme každý čo je bez práce.Ovládam lepšie základy nemčiny,dlho som ju nevyužíval tak som veľa pozabúdal,v nemeckom prostredí sa človeku rýchlejšie obnovia slová v pameti a o to rýchlejšie ked sa ju niekedy učil 2roky.Som ochotný sa aj presťahovať s tým určite problém nemám,pokiaľ sa niečo naskytne môžem nastúpiť vo veľmi krátkej dobe,auto mám.Vopred ďakujem za serioznosť.Prajem všetko dobré.
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #3 : Březen 28, 2013, 08:46:28 pm »

Ked mas dlhy odporucam Ti:

ist robit napr do rakuskych alp na letnu sezonu ako pomocnik v kuchyni kde dostanes stravu ubytovanie gratis a plat cca 1200euro neto daj si to krat 5mes mas za sezonu 7000euro nasetrene ak nebudes v alpach minat.V Nemecku ti malo kde v meste da niekto stravu a ubytovanie zadarmo.Posielaj ziadosti do rakuskych hotelov na letnu sezonu uz teraz a nieco vyjde.
Zaznamenáno
konakam



Karma: 0
Příspěvků: 39



« Odpověď #4 : Březen 31, 2013, 07:02:18 pm »

skuste zadat inzerát zde
http://wochenblatt.agrarheute.com/kleinanzeigen-wochenblatt
Zaznamenáno
panames



Karma: 0
Příspěvků: 32


« Odpověď #5 : Duben 01, 2013, 03:59:00 pm »

Pokud nekdo hleda praci v Bavorsku a jeste neumi dobre nemecky, tak doporucuji amazon v Graben (asi 60 km od Mnichova). Prihlasit se da pres internetovou stranku na amazon.de a pak se vam rychle ohlasi.
V amazonu balite objednane veci do balicku. Dost se za den beha, ale pokud to chcete delat na urcitou dobu, tak se to dobre da.
Hned blizko amazonu je Ceska, ktera pronajima pokoje (Zimmer in WG). Mohu jen doporucit, kazdy tyden prijde a pokud se potrebuje s necim poradit, poradi a pomuze.
Jeji e-mail je: lagerlechfeld[zavináč]topmail-files.de
Kdyz by byly dalsi otazky, staci se me zeptat.
Zaznamenáno
MAJO1



Karma: 0
Příspěvků: 10


« Odpověď #6 : Duben 01, 2013, 06:15:26 pm »

Ahoj.Prosím ťa nevieš kolko sa dá tam zarobiť a kolko sa platí ubytko?Vdaka ti za info.
Zaznamenáno
michal1



Karma: 0
Příspěvků: 12


« Odpověď #7 : Duben 02, 2013, 04:17:53 pm »

...aj mna by zaujimalo blizsie info Panamo, bitte schön :-P

- jak sa tiey pytal predomnou kolega ze kolko sa tam da zarobit EUR aspon priblizne ?
- kolkosmenna je ta prevadzka (v sklade teda) ?
- ako vyzera ubytovanie od spominanej Češky ? (ohladne sukromia: ze ci ma kazdy ubytovany svoju vlastnu izbu, alebo ci je nasackovanych 5 lôžok v jednej velkej izbe - zazil som totiz uz i tento druh Wohnungu, heh)

Danke schön
Zaznamenáno
panames



Karma: 0
Příspěvků: 32


« Odpověď #8 : Duben 02, 2013, 07:07:08 pm »

Ahoj,
kolik si clovek vydela u amazonu? Tak to je ruzne - podle toho kolik hodin chce pracovat a v jake smene.
Moje znama mela 1600 Euro cisteho, jiny kamos kolem 2.000.
Ubytovani- kazdy ma svuj vlastni pokoj s 1 nebo 2 postelemi a castecne vybavene (skrin, prevlecena postel..). Kazdy se muze sam rozhodnout, jestli chce spat s nekym, nebo chce mit pokoj jen pro sebe. Vse je tedy dohodou. Spolecna je jen kuchyn - s kuchynskou linkou (lednicka, mrazak, mycka, trouba, sporak) a koupelna.
Pokud vim, tak to jsou byty se 3-4 pokojema.
Vyhoda je, ze je to nedaleko amazonu. Pro amazon je velmi dulezite, ze ma pracovnik kde bydlet (meli s tim problemy, protoze je malo bytu v okoli).
« Poslední změna: Duben 02, 2013, 07:10:17 pm od panames » Zaznamenáno
MAJO1



Karma: 0
Příspěvků: 10


« Odpověď #9 : Duben 02, 2013, 07:56:33 pm »

Ahoj.Vdaka ti za detailné informácie :-) Ja som dnes bol na stránke AMAZONU ale je teda tam potrebné sa registrovať lebo ku kontaktnému emailu som sa nevedel nejak dopracovať kde poslať moju žiadosť o prácu :-) Pokiaľ budú mať záujem o moju maličkosť tak hned šibnem do koní a už ma tu nie je :-) Vopred ďakujem
Zaznamenáno
michal1



Karma: 0
Příspěvků: 12


« Odpověď #10 : Duben 03, 2013, 12:15:01 am »

a este si prosim spominal, ze je to vhodne i pre tych co dobre nevedia nemecky (este sa len ucia)... co to je prosim Ta za uroven nemciny co sa tam vyzaduje... ? vediet sa pozdravit, zakladne cislovky, naucit sa sortiment a produkty v spolocnosti ...und das ist alles ? Vyplazuji jazyk oder was ? Vyplazuji jazyk dik

P.S.
tiez im poslem milerad svoj Lebenslauf, ale chapes... ak mi zatelefonuju a nebudem vediet ani co chcu, bude to zleeee Úsměv takze... aka je ta uroven nemciny vlastne co sa tam vyzaduje ?
Zaznamenáno
panames



Karma: 0
Příspěvků: 32


« Odpověď #11 : Duben 03, 2013, 07:51:35 pm »

Ahoj,
pokud vim, tak se tam musis zaregistrovat. E-mail primo nikde neni uvedena.

Jake musi byt znalosti nemciny? Takove, aby jsi rozumel co ti kdo vysvetluje. Vim, ze tam je dosti Cechu a Slovaku pres ruzne pracovni agentury z Cech a ze Slovenska.
Tak se treba zeptej u tech agentur jestli jsou tve znalosti dostatecne. Ja te to bohuzel zodpovedet nemuzu. Moje znama mela 4 roky nemciny na stredni skole a stacilo ji to.
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #12 : Duben 03, 2013, 09:48:55 pm »

Pozor na firmu Hermes ktora ma na starosti rozvos paketov balikov...akurat dnes davali reportaz,kde zamestnanci mesacne robili cca 200hod a zarobili strasne malo penazi a robili vela hodin...nezarobili ani zivotne minimum ...a potom socialny urad im musi priplatit na zivotne minimum inac by neprezili...a takych svinstiev na prac.trhu v Nemecku je uz vela...preto to pisem aby ludia nemali iluzie otom ake je to nemecke skvele...
Zaznamenáno
mitko10



Karma: 0
Příspěvků: 3


« Odpověď #13 : Duben 04, 2013, 10:01:16 am »

ahojtee tiez zhanam pracu velmi surne...kto by ma zobral do partie a nieco by sme nasli spolu som mlady a pracovity zanlosti nemciny mam a ucim sa aby to bolo lepsiee zobral by som vsetko..za hoc ake info dakuje uz dopredu..este som chcel ako sa da kontaktovat ten AMOZNO tu spominany Úsměv
Zaznamenáno
michal1



Karma: 0
Příspěvků: 12


« Odpověď #14 : Duben 04, 2013, 04:06:46 pm »

hary01 mozes byt kludny Úsměv vsetci dobre vedia, ze zaklad je ovladanie perfektnej nemciny... ak clovek nevie nemecky, tak len v tom pripade je to tu vsetko o nicom Úsměv bez nemciny samozrejme ze Ta kazdy vsade bude chciet oklamat ak vie ze si cudzinec a nemas tu zazemie... najhorsie to je naozaj bez znalosti nemciny... cim lepsie nemcinu cudzinec vie, tym viac za vodou je... zaklad je fakt nemcina... so znalostou tej si najdes pracu sam, udas firmu ak ti nevyplati peniaze, najmes pravnika, prestudujes pracovnu zmluvu a povies zamestnavatelovi co ti na nej vadi, atd. atd. atd. takze asi tolko... v podstate ani agenturu pracovnu nepotrebujes, nakolko v Nemecku je taaaak vela prace... ze... tu si najdes pracu furt, ak vies nemecky jazyk... nie na prvy sup taku pracu co ti vyhovuje, ale najdes si nejaku pracu... a ze ci je to super ? na Slovensku mas na hodinu 2-3eur (casto len 2 eur), kym v Nemecku mas 5-6eur (podla danoveho zaradenia) ako minimalny plat az do nejakych odhadujem 10eur/hodina priemerne, zalezi aka praca... urcite aj viac dostavaju Nemci (v oblasti IT urcite viac)... vsetko je to zial bohu len o tej nemcine :/ ani ja ju neviem a bojim sa kazdym dnom co sa stane :/ bez nemciny je to velmi tazke v Nemecku
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | © Socrates.cz 2024


spolujizda | Autostop.pl | Autostop.sk | Zahnarzt München