Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Mnichov | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk de en
 
Stran: [1]   Dolů
 
Autor Téma: Jezdí tady někdo na motorce? Schopfheim  (Přečteno 55065 krát)
vena-x



Karma: 0
Příspěvků: 3


« : Listopad 21, 2014, 10:09:21 pm »

Čau lidi, je tady nějakej biker co už se těší na novou sezónu? schopfheim a okolí
Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #1 : Září 07, 2017, 09:24:22 pm »

Zabij motorkáře dřív, než zabije on tebe ( ať rychle nebo pomalu ):

http://jalopnik.com/348930/volkswagen-golf-meets-a-motorcycle-at-155-mph-doesnt-go-well

Admine, toto máš právo smazat. Chtěl jsem jen lidem dát na vědomí, co jsou motorkáři za odpad.
Zaznamenáno
George85



Karma: 4
Příspěvků: 82



« Odpověď #2 : Září 08, 2017, 08:40:32 am »

sam ses odpad..
Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #3 : Září 08, 2017, 10:18:55 am »

Motorkář se ozval.

Potrefená husa nejdříve zakejhá.

Ale, motorkáři, zkus mi vysvětlit, proč si myslíš, že jsem odpad.

A potom odpovědět na otázku, proč obtěžuješ ostatní svou sobeckou agresivitou, a nenecháš je ani vyspat ( základní lidská potřeba ) ?

Co kdyby tebe někdo vsadil do hladomorny, a nedal ti nažrat ? Hýkal bys blahem ?
Zaznamenáno
George85



Karma: 4
Příspěvků: 82



« Odpověď #4 : Září 13, 2017, 09:09:09 am »

Sorry, tys byl prvni kdo me tady nazval odpadem.. takze nemam co bych vysvetloval.

Bez si pro leky..
Zaznamenáno
nanuk



Karma: -69
Příspěvků: 634


« Odpověď #5 : Září 13, 2017, 04:23:54 pm »

Sám som motorkár a nikdy som sa našťastie nestretol s takým prejavom nenávisti ako čítam tu.Dokonca môžem povedať,že som zažil agresivitu vodičov automobilov,ktorí chceli ukázať motorkárovi kto je pánom na ceste. Ži a nechaj žiť.....
Zaznamenáno
Markus P.



Karma: -52
Příspěvků: 64


« Odpověď #6 : Září 13, 2017, 10:36:16 pm »

Clovek by si myslel, ze ceska komunita zijici v zahranici by spis mela drzet pospolu. A misto toho tady jen zbytecne dohadovani a napadani se :-(

Myslenka  "zit a nechat zit" je sice prenaramne krasna, v nasi spolecnosti bohuzel nikdy nefungovala a fungovat nebude - na to je lidstvo prilis nedokonale.
Motorkarum se diky cetnym zastupcum sveho "rodu" dostalo diky divokemu, neohleduplnemu zpusobu jizdy a arogantnimu chovani na silnicich nelichotive nalepky, ktere neni jednoduche se zbavit. Ridici aut vsak na tom nejsou o nic lip (taky casto jezdi jak prasata)... A vznika nam "boj" ridic auta x motorkar... boj uplne zbytecny a malicherny... a uz vubec ne hodny toho, aby nekdo nekoho nazyval (unbekannterweise) odpadem jen proto, ze jezdi na motorce. To je presne to, co lidstvo vubec neumi: podle negativni zkusenosti s jednim (nebo vice) jedinci nejake skupiny zaradi do "odpadove" skupiny pro jistotu okamzite a bez rozmyslu vsechny jeji zastupce.
 
Preneseno do nelichotive praxe: napr. Cesi byli znami v Nemecku, ze kradli .... jsou tedy vsichni Cesi zlodeji?  Jedinec, ktery nedokaze pochopit, ze za ciny jednotlivce  nelze odsuzovat celou skupinu, ke ktere dotycny jedinec patri, nybrz jenom onoho zmineneho jedince, by mel na svem mentalnim vyvoji hodne zapracovat. Podstata takove malinke "nenavisti" je stejna jako u nenavistich velkych, ktere casto vedou k udalostem, ktere nam pobyt na tomto svete zneprijemnuji. Vyjadrit nazor, ze nekdo nema rad motorkare kvuli chovani na silnici je v poradku, proc se ale uchylovat ke vyrazum jako odpad?? Jak hloupe a neinteligentni....  

Mimochodem Lenke: odkud vis, ze te "sobeckou agresivitou" obtezoval zrovna motorkar George 85, ktery te "nenechal ani vyspat (zakladni lidska potreba)?"  Proc by mel byt vsazen do hladomorny a nemel by dostat ani "nazrat", az by "hykal" blahem? At myslim jak myslim to mi hlava nebere, asi je na to moje inteligence kratka... coz me ale v tomto pripade - div se ci ne - ale vubec navadi:-)

Zdravi M.
« Poslední změna: Září 13, 2017, 10:40:26 pm od Markus P. » Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #7 : Říjen 24, 2017, 12:45:34 am »

Zabij motorkáře dříve, než on zabije tebe:

https://www.youtube.com/watch?v=-2RQ9Swg-_s

Přetočte si to video do 2:58 min.
Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #8 : Říjen 24, 2017, 12:54:06 am »

Ale to není odpověď na vaše otázky, napsané rádoby inteligentním způsobem, za kterým se ale skrývá přetvářka a nenávist. ( Co také jiného od motorkáře čekat, že ? )

Odpověď je, že pokud je nějaká činnost proti zdravému rozumu / proti lidem, nesmí jí být umožněno vykonávat. Protože jinak se jako lidstvo posíláme do kytek, a proč se tedy potom někteří jedinci rozmnožují, když se zároveň zabíjejí ? Takové blbce, kteří škodí, je potřeba usměrňovat, a to takovou silou, aby neškodili zdravému rozumu vůbec.

Za druhé: Poměr agresivních řidičů osobáků k neagresivním je mnohem menší ( a to řádově ), než poměr agresivních motorkářů k neagresivním. To je o důvod více, proč tento protilidský odpad potírat vší silou.

pro blbé: Mezi motorkáři je mnohem více agresivů než mezi řidiči aut.
Zaznamenáno
petrus



Karma: 2
Příspěvků: 44



« Odpověď #9 : Říjen 27, 2017, 02:49:19 pm »

Caute kluci.
Nepozicia niekto Lenke motorku?Rad(a) by sa previezol(la).
« Poslední změna: Říjen 27, 2017, 02:58:59 pm od petrus » Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #10 : Říjen 28, 2017, 10:51:39 pm »

Hned bych nasypal cukr do nádrže, nalil trošku oleje do pneumatik a "seřídil" šroubečky, např. u řidítek.
Také kosočtverec nakreslený zubní pastou na potazích či chromu nebo motorka politá chcankami / pukavci / zkvašenými syrečky / litrovkou oleje na vaření / včerejším průjmem vyjadřuje majiteli motocyglu názor, co si o něm spoluobčané myslí. Malé klepnutí hasákem do předního či zadního světla na kráse nepřidá ...

Kaštan do výfuku by asi nefungoval, ale rozšlápnutý či ukopnutý výfuk spolehlivě. Připínáček pod pneumatiku. Sirku do zapalování. Pořádné lepidlo na rukojeti řidítek. Silný magnet přiložit na budíky.
Ukradená SPZka se dá použít k nelegálním činnostem. Škoda, že je jen jedna. Ale po jedné ze dvou motorek nadělá průšvihy dvěma motorkářům současně. Zabiješ dvě mouchy jednou ranou.

Seškrábnout z SPZky nálepky či pozměnit písmena napomůže provětrat motorkáři perka na úřady.
Nebo to udělejte jako Berlíňané - prostě ji zapalte. Někteří motorkáři si malují na motorku plameny - udělejte jim je opravdové ! Malá hranička pod motorkou hoří pomalu, ale jistě. Možná přijde i ohňostroj - to pokud bouchne nádrž.
Co takhle noční jízda autem, s nabitou zbraní, a trefovat se ? Jistě se někdy povede ! Jen dej pozor, aby tě odražená střela netrefila do čokoládového větrníku ( do prdele ).

atd. atd.

To by potom ubývali hen-héén idioti rychleji.

Ale opravdu nejlepší je zastavit výrobu zbraní a zbytných / škodlivých věcí tak, že zastavíme ( jakýmkoliv způsobem ) jejich zdroj - kdo za tím stojí.

Výrobci výtahů, přesných strojů a motorek jsou zároveň výrobci střelných zbraní. Jenže to vám neřeknou, protože by je okamžitě někdo postřílel jak králíky.
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | © Socrates.cz 2024


spolujizda | Autostop.pl | Autostop.sk | Zahnarzt München