Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Mnichov | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk de en
 
Stran: 1 ... 164 165 166 167 168 [169] 170 171 172 173 174 ... 188   Dolů
 
Autor Téma: Emigranti prišli zveladiť Európu teda aj Nemecko  (Přečteno 12307890 krát)
nanuk



Karma: -69
Příspěvků: 634


« Odpověď #2520 : Prosinec 08, 2016, 10:55:46 pm »

Rudo,
teraz sú zúfalí Slováci ešte viac,lebo boľševici robia z ľudí ,,novodobých otrokov ale v pozícii -,,PRACUJÚCEJ CHUDOBY ",čiže makajú a na konci mesiaca väčšina premýšľa,či si kúpia mäso na víkend.Ceny potravín sú vyššie ako v Nemecku a plat 500-600 Eur. Je to poriadne napätá už medzi väčšinou ľudí,asi tak,ako keď vlievaš vodu do balóna.Aj potkan,keď je zahnaný do kúta a už nemá čo stratiť zaútočí aj na človeka,hoci je v oslabení.No a v správach na Slovensku počúvajú ľudia ako dobre šliape ekonomika štátu.A tak preto dostávajú 23,50 Eur rodinné prídavky. Len za minulý týždeň t.j. za 7dní zrazili vlaky na Slovensku 7 ľudí!!! Asi náhoda,že?Co??? Myslím že v Nemecku keby mali také podmienky ľudia,tak už to horí,sú nepokoje,je revolúcia.
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #2521 : Prosinec 13, 2016, 02:32:15 pm »

Nějak vám to tu chladne, tak něco aktuálního. Třeba někdo přehodnotí názor na to, co je skutečná hrozba pro zdejší kulturu. Těch pár uprchlíků to není - ti hlavní mají dávno německé pasy.
Nebo se přes noc stanou Syřany.
http://www.spiegel.de/sptv/spiegeltv/spiegel-tv-magazin-ueber-kriminelle-araber-clans-in-berlin-a-1125572.html

Než mobilizovat masy a stavět ve Slovinsku ploty, kde pak bude trpět divoká zvěř (ta opravdová!), je potřeba, aby zákony zase dostaly zuby.
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #2522 : Prosinec 13, 2016, 07:42:30 pm »

Povinné kvoty sú nepriechodné,pretože sami emigranti chcú ísť len do bohatých krajín,nie do chudobných,ktoré sú pre Slovákov,Čechov,lebo oni nebudú za nás bojovať,aby nám bolo lepšie a aby ľudia dostávali dôstojnú mzdu aj na Slovensku,v Čechách a nemuseli odchádzať do Nemecka a pod.Potom sa vracajú na Vianoce naši domov a pomaly postupne zisťujú,že vlastne v Nemecku nepatria nikam a na Slovensku alebo doma v Čechách už tiež nie.Všade ide život kamarátov a blízkych dopredu a postupne už nie sú doma ani v Nemecku ani vo svojej niekdajšej vlasti.Vidíte,čo spôsobuje honba za majetkom a peniazmi?Z ľudí sa stávajú bezprízorné osoby vykonávajúce pravidelnú pracovnú činnosť bez emócii,ale s pocitom vysokého zárobku.Blížia sa tie sviatky,počas ktorých veľa ľudí má depresie z toho čo a ako žije a veľa ľudí neunesie ten svoj život a skončí.Aj to je daň tohto sveta,ktorému napomáhame.

Proto chvalme baťku Putina, ať tu nastolí nový ( starý ) světový řád.

Vyložte si to jak chcete.
Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #2523 : Prosinec 13, 2016, 07:49:37 pm »

no jirike, ja to mam zasa naopak. Vsetci, ktorych poznam, prisli do nemecka kvoli peniazom. Snazia sa za par rokov nasetrit co sa da a 8 z 10 sa planuje vratit na Slovensko. Niektori sa uz vratili. Tiez by som tu nebol, keby som nezarobil 2x tolko ako na Slovensku. A kto sa najviac nahana za prachmi a pracou su prave nemci. TOTO je dovod, preco sa vacsina ludi chce vratit. Ked ti sef povie, ze rodina nie je dolezita, lebo tuto pracu treba dokoncit, tak mu ma clovek chut vrazit (nie moj pripad, nastastie, ale bol som pri tom). Co na tom, ze svoje deti uz tyzden nevidel, lebo ide do prace ked este spia a vracia sa ked uz spia. Niektori nemecki kolegovia kvoli tomu vidia svoje deti len cez vikend (ak nie su v praci). Vacsina slovakov je prave z tohto znechutena, ze sa tu uprednostnuje praca pred rodinou, kamaratmi, ci zdravim. Mozno mam len zly obor. Ale robim co robim a ine nechcem. Bojujem s tym, aby som nesklzol do nemeckeho workoholizmu. Tiez mi raz veduci po 10 hodinach v praci o 17h povedal: Teraz mam 2 hodiny poradu a ked sa vratim, mame zvysok dna, aby sme to dokoncili. Nepochodil. Moji veduci robia 60-100 hodin tyzdenne a niekedy maju velky problem pochopit, ze mne 40h staci, ze zivot je aj o inom, ako o praci. Bol som svedkom nielkokych kolapsov z prepracovania. To je nemecki zivot, ako ho mam moznost sledovat ja.

Výborně. Drž se toho. Němci se dostali do slepé uličky myšlením, a podvědomě se do toho snaží strhnout všechny ostatní ( lidi z EU, Syřany ad. ).

"... do slepé uličky myšlením"
Jak ? Že po válce postavili Německo znovu na nohy, v sedmdesátých a osmdesátých letech vylepšili co se dalo ( vychytali mouchy ), ale dnes se z toho rychlého pracovního tempa nedokážou dostat ( zastavit se ), které tehdy bylo potřeba ( abychom vůbec bydleli v domech, a ne na suťovišti ), ale dnes je škodlivé - proti lidem: stres, deprese, nechápou, proč žijí, co dělají, k čemu to je, jaký to má cíl / výsledek, ...

Jsem rád, že jsem se narodil v Čechách, a že jsem si vytvořil takové vzdělání, jaké jsem si vytvořil. Že jsem se nenechal nachytat systémem, nebo mu slabostí ( leností ) nepodlehl.

Zaznamenáno
nanuk



Karma: -69
Příspěvků: 634


« Odpověď #2524 : Prosinec 14, 2016, 05:24:57 pm »

Prichádza čas Vianoc,kedy mnohí si uvedomíme  kde naozaj patríme.Že patríme v Európe medzi najslabšie zarábajúce premýšľajúce bytosti,to vie snáď každý.Sme stredoeurópska Čína.Vieme veľa,ale zaplatené v Československu dostaneme iba zlomok toho,čo je na dôstojný život s našimi vedomosťami  málo.Je pravda,že kádrovo preverovaní študenti mohli ísť študovať za socíku do zahraničia,ale museli mať kádrovanie,že sú celá rodina oddaní boľševikom.To je zasa iná káva.Ale verte,že svet ako taký všetko robí pre rovnováhu žitia a prežitia.2udia naopak robia všetko pre to,aby bola obrovská nerovnováha.Potom bude stačiť iskra a je tu konflikt.Toto už bude vážne,lebo pracujúcej chudoby v našich regiónoch pribúda.
Zaznamenáno
rudo



Karma: -112
Příspěvků: 1466


« Odpověď #2525 : Prosinec 15, 2016, 08:24:42 am »

nanuk - kedy by tak priblizne mal zacat ten konflikt? Ja odhadujem, ze tak do roku 2020-2025 tu ziadny nebude a budeme si v pohode zit ...
Zaznamenáno
nanuk



Karma: -69
Příspěvků: 634


« Odpověď #2526 : Prosinec 15, 2016, 09:33:55 pm »

Rudo,je to možné,že máš pravdu,závisí to však od nás,keď budeme každý pozerať len sám na seba a aby len mne bolo dobre tak to príde skôr,keď sa ľudia budú spájať a budú robiť všetko proti tomu aby neboli pracujúca chudoba,tak to príde neskôr a to bude vojna o vodu.tá bude určite.
Zaznamenáno
nanuk



Karma: -69
Příspěvků: 634


« Odpověď #2527 : Prosinec 15, 2016, 11:42:47 pm »

Ak budú tak rýchlo postupovať klimatické zmeny,tak sa jej čoskoro dočkáme aj my,Takže treba rýchlo si užívať život,lebo príde k veľkému prerozdeleniu sveta,ľudí a bohatstva.
Zaznamenáno
rudo



Karma: -112
Příspěvků: 1466


« Odpověď #2528 : Prosinec 16, 2016, 10:16:33 am »

nanuk - to prerozdelovanie bohatstva sa uz deje - vid napr. kde bola Cina pred 40 rokmi a kde je dnes, kolko penazi tam zo "zapadu" naplynulo

co sa tyka klimatickych zmien tak neviem, ked som o tom vravel tak pred 10-15 rokmi tak mi ludia vysvetlovali ze je to blbost, ze to si len vymyslaju kadejaki zeleni komunisti, aby dostali prachy na vyskumy atd.

podla mna ani nie je problem v tych klimatickych zmenach, kedze tie sa diali uz vzdy v historii zeme, klimaticke podmienky nie su nikdy dlhodobo uplne rovnake. problem je skor v tom, ze ludi pribuda ovela rychlejsim tempom ako kedykolvek inokedy v dejinach zeme a velka väcsina z nich chce zit tak ako ludia v Europe s pomerne stabilnymi a pre zivot cloveka vyhodnymi klimatickymi podmienkami. no a to sa proste neda - v niektorych oblastiach Afriky budu proste tie problemy s pocasim vzdy vyraznejsie ako je to teraz v Europe napriklad

no ale co narobsi ked ludia sa chcu mnozit a dokonca vraj aj v biblii je napisane, ze ludia maju osidlit CELU zem cize aj oblasti klimaticky nevyhodne. to su potom problemy a z nich vyplyvajuce konflikty uz naprogramovane. v minulosti tomu tak nebolo nie preto, ze by sa nediali klimaticke zmeny ale jednoducho preto, ze ludia niekde v Afrike sa jednak nemali moznost dozvediet, ze niekde v Europe ci Kanade sa zije inak a jednak aj preto, ze este pred nejakymi 100 rokmi ovela viacej ludi v Afrike umieralo uz v detskom veku na choroby pripadne hlad (ak zili v oblasti, ktora ich nedokazala uzivit) a tak ludi nepribudalo v takom mnozstve ako dnes


ale s tym nic nenarobis, to je prirodzeny vyvoj v ekosysteme, katastrofy sa vzdy diali aj budu diat, kazdy extrem sa nejako vyreguluje. ze to bude prinasat obete - tak to je tiez sucast fungovania ekosystemov a je to nieco uplne normalne, je otazne ako a ci vobec dokazeme z dlhodobeho hladiska tomu zabranit
Zaznamenáno
diddi



Karma: -56
Příspěvků: 494


« Odpověď #2529 : Prosinec 16, 2016, 10:50:50 am »

Copak bys, Jirike,udelal s takovym dareckem, hm?

http://www.msn.com/de-de/nachrichten/panorama/vom-is-angeworben-zw%c3%b6lfj%c3%a4hriger-soll-anschlag-auf-weihnachtsmarkt-geplant-haben/ar-AAlD1og?li=BBqg6Q9&ocid=UP97DHP
Zaznamenáno
rudo



Karma: -112
Příspěvků: 1466


« Odpověď #2530 : Prosinec 16, 2016, 12:23:36 pm »

tak ja by som taky darecek nechcel ...
Zaznamenáno
rudo



Karma: -112
Příspěvků: 1466


« Odpověď #2531 : Prosinec 16, 2016, 04:47:45 pm »

tento predpoveda pad eura tak o rok ... ale pre istotu sa poistuje - "môže byť projekt spoločnej meny neaktuálny"

https://www.aktuality.sk/clanok/399843/komentar-ronalda-izipa-v-hre-je-prezitie-eura/


no a hned potom spresnuje - "Pravdepodobnosť nie je veľká, ale je. "

hehehe tak take "analyzy" mozem pisat aj ja cely den ;_)

"Už zmienka o tom, že veľká krajina môže vystúpiť z eurozóny, by priniesla bankovú paniku"

tak tak, treba sirit paniku, vtedy autor budi dojem, ze sa vyzna, ludia ho citaju, lebo ved on ma informacie, ktore oni nemaju ;-)




napr.: takto o rok do zeme MOZNO nabura obrovsky meteorit

pravdepodobnost nie je velka, ale je ...

takze strachujte sa ;_)
« Poslední změna: Prosinec 16, 2016, 04:49:44 pm od rudo » Zaznamenáno
nanuk



Karma: -69
Příspěvků: 634


« Odpověď #2532 : Prosinec 17, 2016, 12:36:35 am »

Rudo, v tom máš naozaj pravdu,že ľudia napr. v Afrike nemali kedysi taký prístup k informáciám ako teraz a zisťujú,že sa dá žiť aj inak.A to tiež môže byť príčina premiestňovania sa.Boj o vodu bude stále aktuálnejší.Lebo benzín potrebujú len autá,ale ľudia potrebujú vodu denne.O to bude tá vojna krutejšia.Bude to o prežitie.
Zaznamenáno
rudo



Karma: -112
Příspěvků: 1466


« Odpověď #2533 : Prosinec 17, 2016, 10:49:00 am »

"Zum einen deuteten Schleuser vor Ort die Flüchtlingsprognose der Bundesregierung von rund 800.000 Schutzsuchenden im Jahr 2015 in ihrem Sinne um: Sie streuten sogar das Gerücht, dass die Bundesrepublik genau diese Anzahl von Afghanen aufnehmen werde. Andere Lügen handelten davon, dass Deutschland nach mehr als einer Million Arbeitskräfte für Unternehmen wie Siemens, Mercedes Benz oder BMW suchen würde. Daher würden täglich 5000 Migranten aufgenommen. Jeder von ihnen bekomme ein eigenes Haus und ein Monatseinkommen von 1000 Euro pro Monat.

Diese Lügen wurden kombiniert präsentiert mit den echten Willkommensbildern aus deutschen Städten. Durch diese Kombination aus Dichtung und Wahrheit machten sich nach Erkenntnissen des Innenministeriums nicht nur jene auf den Weg, die schon geraume Zeit das Land verlassen wollten – sondern auch Akademiker und Bürger, denen es in Afghanistan eigentlich ganz gut ging."

tomu neverim, na internete vtedy predsa pisali, ze ako utecenci prichadzaju ludia, ktorym na hlavy doma padaju bomby !!!

https://www.welt.de/politik/deutschland/article160377438/Viele-asylsuchende-Afghanen-kamen-wegen-Fantasie-Geschichten.html
Zaznamenáno
jirike
Host
« Odpověď #2534 : Prosinec 17, 2016, 12:48:30 pm »

Rudo, v tom máš naozaj pravdu,že ľudia napr. v Afrike nemali kedysi taký prístup k informáciám ako teraz a zisťujú,že sa dá žiť aj inak.A to tiež môže byť príčina premiestňovania sa.Boj o vodu bude stále aktuálnejší.Lebo benzín potrebujú len autá,ale ľudia potrebujú vodu denne.O to bude tá vojna krutejšia.Bude to o prežitie.

Nanuk. ..  Žasnu.
Od války v Evropě, kterou dobývají mladí bojovnici. ..
Přes sebekritiku a sebereflexi. ..
A pracující ,,chudáky"...
Přes Vánoční deprese Čechů a Slováků. ..
Az k válce o vodu. ..
A to VŠE za týden. ..
Snad by bylo i lepší ležet už v ,,panalu" a čekat az bude konec...
I když je tu riziko, že ten ,,penál" čajzne někdo treba na topení. ..
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 164 165 166 167 168 [169] 170 171 172 173 174 ... 188   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | © Socrates.cz 2024


spolujizda | Autostop.pl | Autostop.sk | Zahnarzt München