Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Mnichov | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk de en
 
Stran: [1]   Dolů
 
Autor Téma: Zavazne varovani  (Přečteno 77804 krát)
Tom K



Karma: 0
Příspěvků: 2


« : Říjen 18, 2009, 09:15:57 pm »

Chtel bych varovat pred zdravotni sestrou z CR, Lucii Kostrunkovou, ktera nabizi pomoc pri hlidani deti, prestoze vi, ze je jiz po leta bacilonosicem. Nakazila behem jedineho tydne obe me deti i me zlatym stafylokokem, coz je velice nebezpecna bakteriologicka nakaza, ktera obcas neni resitelna antibiotiky. Nekdy se projevi az po case. Vim o tom, ze V Luxu jiz minuly rok hlidala. Proto necht se nechaji vysetrit vsichni, u kterych se toto devce zdrzovalo.

Preji vsem, kterych se toto varovani tyka at nalez pozitivni neni...

Tomas Krotil


Zaznamenáno
Eva.j



Karma: 1
Příspěvků: 17


« Odpověď #1 : Říjen 19, 2009, 10:45:47 am »

Slecnu neznam,ale prijde mi to jako pomsta zklamaneho milence Smích Smích Smích Škleb Škleb Škleb
Zaznamenáno
fuffi



Karma: 0
Příspěvků: 4


« Odpověď #2 : Říjen 19, 2009, 11:17:57 am »

Dobry den, slecnu Lucii Kostrunkovou znam, hlidala  mi obcas syna , a musim rict ze je to velmi spolehliva a mila slecna. Nikoho z nasi rodiny NENAKAZILA!!!!!!


VAROVANI PRO TY KDO  U PANA KROTILA CHTEJI HLIDAT:
Pokud vim tak slecne Lucii nezaplatil slibenou castku, vyhrozoval, a slovne ji napadal.Vyvarujte se kontaktu s timto panem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaznamenáno
Eva.j



Karma: 1
Příspěvků: 17


« Odpověď #3 : Říjen 19, 2009, 01:29:29 pm »

No a pravy duvod uz je venku.Vzhledem k tomu,ze Luxemburg je maly a cechu je tu malo,bychom si meli spise pomahat a ne se napadat a pomlouvat. A doufam,ze se pan Krotil nenakazil nemoci silenych krav a nebo vzteklinou,kdyz se dostava do takovych tranzu,jako je napadani babysiters. Škleb Šok Co??? Zajimalo by me,co na to ta slecna,ktere se to tyka.Doufam,ze se k tomu brzy vyjadri.
Zaznamenáno
Martule



Karma: 0
Příspěvků: 5


« Odpověď #4 : Říjen 20, 2009, 07:01:30 pm »

Lucku dobře znám a musím říct, že to je ta nejlepší hlídačka, jakou si jde vůbec představit. Srdečná a veselá, ale hlavně schopná, dětmi milovaná, spolehlivá a navíc ještě zdravotní sestra, co víc si může rodič přát.

Skoro celý loňský školní rok jsem s ní byla takřka v denním kontaktu a žádnou chorobu jsem od ní nechytla  Škleb. Neznám bohužel podrobnosti, ale to slovní napadnutí mi připadá naprosto absurdní.
Zaznamenáno
Lucie K.



Karma: 0
Příspěvků: 2


« Odpověď #5 : Říjen 22, 2009, 10:18:28 am »

Chtěla bych se vyjádřit k tvrzení pana Krotila.
Zlatého staphylokoka sice mám, zjištěného při vyšetření před osmi lety,ale spolu se mnou dalších asi 80% populace.  Informovala jsem se u své lékařky a bylo mi řečeno, že pokud mi nezpůsobuje žádné zdravotní potíže, čož mi nezpůsobuje, není třeba ho nijak léčit, protože po vyléčení se většinou opět varací.Navíc léčba antibiotiky zbytečně oslabuje organismus. Jako zdravotní sestra jsem pravidelně  docházela na preventivní prohlídky a nikdy mi nebylo řečeno, že bych nemohla pracovat v nemocnici a nebo s dětmi.
Proto mi takové ovinění přijde naprosto nesmyslné.
 
Zároveň také potvrzuji výše zmíněná slova, že mi nebyla zaplacena smluvená částka a že mi bylo vyhrožováno. Vím,že během krátké doby se zde vystřídalo několik baby sitter, což  nasvědčuje tomu, že chyba nebude jen u babysitter...

Každý , kdo si tuto diskuzi přečte, ať si udělá vlastní názor...

                                                                                      L. Kostrunkova



« Poslední změna: Říjen 22, 2009, 01:45:40 pm od Lucie K. » Zaznamenáno
Tom K



Karma: 0
Příspěvků: 2


« Odpověď #6 : Říjen 24, 2009, 09:04:39 pm »

Vazeni pratele,

Je mi velmi lito, ale me prohlaseni  nebylo diskuznim prispevkem.  Pouze jsem chtel varovat - tedy pomoci  prislusnikum  ceske mensiny  v  Luxu pred zcela ralnym ohrozenim jejich deti i jich samych. Zlaty stafylokok  je na kuzi populace sice bezne identifikovatelny, to je pravda ale zde zalezi samozrejme na mnozstvi infekcni bakterie, ktera je u bacilonosice mnohonasobne vyssi. Kdyby slecna chtela pracovat napr. v nemocnici v  Holandsku, vubec by ji tam nepustili, pokud by nebyla vylecena. Ja za to opravdu nemohu, ze v mnoha ostatnich zemich panuje stredovek(leckdy chteny). Kazdopadne mnozeni bakterie zlateho stafylokoka v tele je nebezpecne  nejen pro okoli, ale i pro nosice samotneho u ktereho se zpocatku projevit nemusi. ( U syna se vyrazne druhotne symptomy krome obcasne horecky a tekouciho nosu, zatim neprojevily I kdyz dle bakteriologickych vysetreni  je prokazatelne nakazen hned nekolika ruznymi koloniemi zlateho stafylokoka.)
Kdo rad podcenuje, necht se alespon podiva na dva nasledujici clanky.

http://www.steridex.sk/index.php?page=8
http://www.osel.cz/index.php?clanek=2222

Doplnuji pouze, ze dceri  se na ruce objevil stejny ekzem, jaky ma slecna Kostrunkova.  Udajne nenakazlivy atopicky ekzem. Pravdepodobne –dle posouzeni  lekare-pouze projekce nakazy, kterou se nam dari v soucasnosti  castecne zvladat pomoci homeopatiky  a babskych receptu -cesneku a koziho mleka. (Coz tu uvadim take pro slecnu Kostrunkovou, ktera by se mohla pokusit vylecit jeste pred tim, nez opet nekoho infikuje-napr. tehotne kamaradky. ) Krome mych deti doslo k prenosu  nakazy na meho zaka, kteremu se k memu zdeseni objevilo na rukou totez.
Nevim zda nekdo vi, jak prijemne je hrat na hudebni  nastroj s ekzemem , ale urcite par “zasvecencu” nejakou vtipnou glosu vymysli.
Dale pak syn prenesl nakazu na ucitelku v materske skolce (bohuzel jsem tehdy jeste nevedel , ze je nakazen.)- Prubeh onemocneni  u ucitelky byl velmi tezky  – opuchnuti obliceje a ekzem po celem tele - dodnes neni v poradku.
Samozrejme, ze chytrejsi jiz pochopili proc se nakaza casto bagatelizuje – ano, spravne, priliv zakazniku... nejdrive prodej masticek, pozdeji narocne operace. Zaroven casto vznikaji  pri osetreni antibiotiky rezistentni kmeny, ktere ohrozuji na zivote pacienty po operacich na celem svete.
Tem, kteri neumeji cist a zaroven chapat!!!pripominam, ze jsem si  ani v nejmensim nestezoval na chovani ani na zachazeni Lucie Kostrunkove s mymi detmi.
Na rozdil od anonymu  se podepisuji a uvadim sve tel. cislo pro pripadne vecne dotazy.

00352691486725

Tomas Krotil

P.S. Nevim, kolik se plati za vedomou, ignorantskou a nebezpecnou nakazu vsech rodinnych prislusniku – nesmite zapomenout, ze slecna je zdravotni sestra.  Ale u me, v pripade, ze se deti nepodari vylecit, se plati zalobou.

P.P.S. Nemohu si odpustit ohodnoceni urovne vznikle diskuze, ktera je opravdu uzasna a vecna a zacinam vazne uvazovat o tom, jestli jsem na svuj cesky pas hrdy pravem.
«Na svete jsou pouze dve veci, ktere jsou nekonecne. Vesmir a lidska blbost. Ale u vesmiru si tim nejsem jeste zcela jisty ,…» rekl  uz davno  A. Einstein
Zaznamenáno
fuffi



Karma: 0
Příspěvků: 4


« Odpověď #7 : Říjen 25, 2009, 08:51:14 am »

Dobry den me jmeno je Daniela Lmapach a me tel cislo je 691854238 pro pripadne otazky a at tady nejsem anonymni:)
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #8 : Listopad 29, 2009, 07:17:45 pm »

Nemam sice s tematem nic spolecneho, ale vase diskuse mne primela trosku googlovat.

Zda se, ze presto, ze tato bakterie je odolna a vsechno mozna, je jeji pritomnost vice nez bezna a pokud byl nekdo z vasi rodinynachylny k tomu se ji nakazit, mohlo se to stat kdekoliv a kdykoliv.
Pokud je slecna nosickou, ale obecny nazor je ten, ze jej nerozsiruje, nema asi moc cenu ji tady hanet a hazet vyhruzkami zalob. Pokud zalovat, zalujte rovnou - protoze i kdyz se vylecite, uz samotna nakaza je ublizenim na zdravi. Neplanujete-li zalovat, volil bych jiny slovnik.

http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/prenos-zlateho-stafylokoka-7091

prip. puvodni dotaz u strycka Googla: http://www.google.cz/search?hl=cs&q=zlat%C3%BD+stafylokok+p%C5%99enos+&btnG=Hledat&lr=lang_cs&aq=f&oq=
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
Eva.j



Karma: 1
Příspěvků: 17


« Odpověď #9 : Listopad 29, 2009, 08:32:40 pm »

Kdyby bylo nakazeno tolik osob tak zavaznou chorobou,urcite by se o slecnu zajimaly patricne urady.Muj tatka by na to rekl-iniciativni blb,je horsi jak tridni nepritel.
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | © Socrates.cz 2024


spolujizda | Autostop.pl | Autostop.sk | Zahnarzt München