Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Mnichov | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk de en
 
Stran: [1] 2   Dolů
 
Autor Téma: internetova banka v DE  (Přečteno 104135 krát)
vacho



Karma: 0
Příspěvků: 13



« : Červenec 23, 2012, 05:03:32 pm »

Zdravim, poradi mi niekto nejaku internetovu banku s lepsim urokom ako maju kamenne a bez poplatku za vedenie uctu? Ocenil by som osobnu skusenost, ale aj radu z pocutia ...potrebujem nejaky setriaci ucet s min. nakladmi, najlepsie bez nakladov Úsměv dakujem
Zaznamenáno
bjetka
Host
« Odpověď #1 : Červenec 23, 2012, 07:18:38 pm »

Já jsem, po doporučení na tomto webu, u comdirect a spokojená. Žadné poplatky za vedení účtu, zdarma platby v eurech, výběr s EC v Německu u bankomatů cash group a v zahraničí s Visa...
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #2 : Červenec 23, 2012, 09:37:48 pm »

Ja mam dobre zkusenosti s DKB - deutsche Kreditbank: ucet zdarma, kreditni karta (VISA) zdarma - jakoz i celosvetove vybery touto kartou. Kladny zustatek na teto karte je urocen - kdysi 4%, donedavna 2,5%...ted teda uz jen 1,55.
Kazdopadne ucet funguje perfektne, vybery kartou uz jsme vyuzili po celem svete.

A kdyby ses pro to konto rozhodl a uvedl mne jako referenci, dostanu sadu sklenicek, nebo tak neco Úsměv

Jinak "zdarma platby v Eurech" jsou v Nemecku samozrejmosti - veci jako poplatek za polozku nebo za vyber z bankomatu vlastni banky tady u osobnich uctu nikdo nezna.
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
vacho



Karma: 0
Příspěvků: 13



« Odpověď #3 : Červenec 23, 2012, 09:45:59 pm »

...dakujem za rady, idem pozriet web oboch bank co AKTUALNE ponukaju. Ak este niekto nieco pozna, kludne napiste, hladam cosi podobne ako mBANK len nech to ma sidlo v DE.

Mna ani tak tie karty a vybery nezaujimaju, potrebujem hlavne bezplatne vedenie uctu, transakcie cez net bezplatne a co najlepsi urok, potrebujem setriaci ucet kam budem odkladat na horsie casy Úsměv
...a hlavne aby ich za par mesiacov nezachranovala vlada koli platobnej neschopnosti Smutek
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #4 : Červenec 23, 2012, 10:49:45 pm »

V DKB (www.dkb.de) je aktualni prave to 1,55% uroceni na te kreditce - presne na to ji pouzivam. Doted to holt bylo vic...
Jinak vedeni a operace jsou zdarma (operace jsou ale v DE na osobnich uctech zdarma *vzdy*, jen vedeni banka od banky neco stoji).

Mimochodem v CR uz snad mbanka zase tak popularni neni...jsou i solidneji vystupujici banky. Ja jako posledni zkusil FIO a Airbank (kvuli sporicimu uctu).
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
chakka



Karma: 8
Příspěvků: 147



« Odpověď #5 : Červenec 24, 2012, 08:36:27 am »

Ahoj "kleena",
zbezne jsem si ted procetla podminky dkb - rozumim tomu dobre, ze je rocni poplatek za Master Card 20,- EUR? A pak u vyberu z automatu v cizine je u textu odkaz na c. 4*, kde se zminuji, ze si provozovatel bankomatu v zahranici muze dodatecne uctovat poplatek za vydej penez - mas s tim osobni zkusenost? Hlavne pokud se jedna o vyber jine meny nez EUR?
Diky, S.

--Bargeldabhebung
an Geldautomaten im In- und Ausland ......................... kostenfrei4
Geldautomatenbetreiber im Ausland können Entgelte erheben, die zusätzlich zu dem Auszahlungsbetrag der Kreditkarte belastet werden (Surcharge). Diese Entgelte werden dem
Karteninhaber auf Antrag erstattet.
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #6 : Červenec 24, 2012, 10:12:30 am »

Ahoj Sarko,
MasterCard mozna neco stoji, tu mne ale nikdy nenapadlo si u nich zrizovat. Zdarma s kontem je Visa - k te plati i ty vybery zdarma a jine vyhody, o kterych jsem psal.
Poplatek za vyber primo od provozovatele bankomatu jsem sam osobne nezazil, ale slysel jsem o tom. Za dob, kdy jsem ja byl v Thajsku, tam napriklad nic takoveho nebylo, kolega, co tam byl dva roky po nas, rikal, ze automaty presne toto delaji - proste z karty rovnou stahnou tvuj vyber+poplatek. To je ale samozrejme mimo tvou banku, s tim ona nic nenadela. To je ciste veci provozovatele bankomatu - a pokud jsou solidni, ukazou ti to jeste na automatu, nez vyber definitivne potvrdis.

Ohledne MasterCard - ja jsem spokojen se svou "byvalou" Karstadt MC - dnes je to Valovis Bank - mam ji porad za podminek, za jakych ji vystavila Karstadt Quelle Bank, tedy mimo jine zdarma. Ted ma ale Karstadt podle svych reklam porad jeste (nebo zase) nejake sve znackove kreditky, ale nevim, zda u teto banky, nebo u jine.

V.
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
vacho



Karma: 0
Příspěvků: 13



« Odpověď #7 : Červenec 24, 2012, 11:20:59 am »

Pozor na VISA...
...hlavne v krajinach kde neni EURO ( aj v eurozone, napr. CHORVATSKO ) moze nastat problem pri plateni s kartou VISA u obchodnikov aj na pumpach... nakolko si za pouzitie VISA uctuje od obchodnikov dost vysoke poplatky, nechcu ju akceptovat aj ked maju nalepku ze akceptuju vsetky platobne karty !!! osobna skusenost!
...ked som vytiahol MASTER CARD tak mi platba prebehla OK a pri VISE spekulovali ze je problem so spojenim, ze im banka nepotvrdila platbu, ze im nefunguje terminal...

Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #8 : Červenec 24, 2012, 11:42:31 am »

Pro poradek - Chorvatsko neni v Eurozone.

Hmm. To mi prijde divne. Nejenze jsem s tim nemel nikdy problem, ale ze sveho oboru vim, ze poplatky za platbu kartou jsou pro Visa i MC priblizne stejne (ano, pro maleho obchodnika velmi vysoke). Nejdrazsi je vsak AMEX a Diners Club:)
Kreditky jsou drahe - to by clovek mel mit na pameti - a vedet, ze platbou kreditkoou obchodnikovi nedela zadnou laskavost - ale jinak mi to prijde jako fama a mnoho povyku pro nic.

----
Zase si ale neodpustim reklamu na vybery v zahranici zdarma ( Úsměv ) - sam uz roky vybiram v zahranici hotovost a platim s ni. nejenze tak clovek dokaze zaplatit vsude, zaroven se i minimalizuje riziko zneuziti karty pri placeni v jakemkoliv zapadakove, kde servirka s kartou odejde "za plentu" a clovek nema tuseni, co s kartou dela a zda ji krome platebniho terminalu neprotahne jeste kopirkou. Takove neopravnene "platby" pak clovek sice muze zrusit, nejdriv si jich ale musi vsimnout...a kdo uz po dovolene, kdy celou dobu platil kartou, presne vi, kterych 20 EUR platilo a kterych ne.
« Poslední změna: Červenec 24, 2012, 11:46:00 am od kleena » Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
Nadka



Karma: -17
Příspěvků: 23


« Odpověď #9 : Červenec 24, 2012, 01:53:26 pm »

netbank.de
Zaznamenáno
petr.k



Karma: -1
Příspěvků: 105


« Odpověď #10 : Červenec 24, 2012, 03:56:08 pm »

Jeste k te VISA karte od DKB - neni vyhodna pro prime platby u obchodniku, protoze si tusim DKB strhne 2% z placene castky. Jinak je to neuveritelne vyhodna karta hlavne pro nekoho, kdo potrebuje prevadet  EUR do jine meny - napriklad ja pokud potrebuji prevest EUR na CZK, tak to delam tak, ze v Cesku vyberu z libovolneho bankomatu CZK pres DKB VISA kartu (nulovy poplatek, extreme dobry kurz) a nasledne vlozim CZK hotovost na fio konto.

Uz jsem s DKB visa vybiral v USA, Kanade, Indii, Cine, Egypte, Koreji, cela Evropa a vzdy bez poplatku a s dobrym kurzem.
Zaznamenáno
scorpio131170



Karma: 13
Příspěvků: 168



« Odpověď #11 : Červenec 24, 2012, 05:17:38 pm »

Zdravim  Mrknutí

Mate nekdo nejake zkusenosti se Sparta Bankou? Reklamujou ted hodne, vedeni konta zdarma, k tomu pry dostanes Master plus VISA kartu zdarma plus internet bankovnictvi.
Ve ctvrtek tam mam termin, abych se dozvedel podrobnosti a pripadne rovnou presel k nim.

Co se VISA karty tyce, tak jsem s ni mel podobne zkusenosti jako Vacho. Jen ze jsem tyto zkusenosti udelal mnoho krat v rakousku. Jednak pri placeni u benzinek a pri vyberu z bankomatu na rakouskem venkove(nechteli mi VISU kartu akceptovat).
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #12 : Červenec 25, 2012, 09:10:29 am »

Jeste k te VISA karte od DKB - neni vyhodna pro prime platby u obchodniku, protoze si tusim DKB strhne 2% z placene castky.
Pravdepodobne jsi platil mimo Eurozonu (CR, Chorvatsko) - na takove platby maji vsichnbi nemecti vydavatele karet poplatek (tzv. "Auslandeinsatzentgelt"). Ten je mezi 1,5-2%.

Takze zase - nic, co by svedcilo proti Visa nebo Visa od DKB.
Ta karta je proste vytecna na flexibilni ukladani penez (coz ale byvavalo lepsi) a vybery hotovosti z bankomatu.

Na platby mimo Ojrozonu pouzivam MasterCard od Karstadtu...i kdyz i tam uz ten poplatek zvysili.
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
mor10



Karma: 0
Příspěvků: 2


« Odpověď #13 : Srpen 31, 2012, 07:02:51 am »

Ahoj, už jsem to sice napsal do diskuze - ktora BANKA je najvyhodnejsia? - já mám ING-DiBa a naprostá spokojenost.  Mrknutí
Zaznamenáno
mirsoft



Karma: 1
Příspěvků: 10


« Odpověď #14 : Září 17, 2012, 03:44:35 pm »

Len pre info, pripajam moju osobnu cerstvu skusenost s bankou Comdirect - pravdepodobne dost zamietaju zakladat ucty cudzincom, ktori kratko byvaju v Nemecku. U mna im nestacili 2 mesiace pobytu a stale zamestnanie (na dobu neurcitu), po ziadosti o ucet mi prisiel iba genericky list ze som nepresiel kontrolou bonity a ze ucet mi nezalozia.... (samozrejme len pre uplnost dodavam ze ziadne zaznamy v registroch dlznikov nemam ani nic ine co by im mohlo teoreticky prist podozrive Úsměv ).

U DKB problemy neboli, zalozili kludne ucet aj v cudzine a poslali do zahranicia aj vsetky potrebne dokumenty. Ako overenie mi iba raz zavolala do cudziny pracovnicka banky, ktora sa spytala na nejake drobnosti.
Zaznamenáno
Stran: [1] 2   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | © Socrates.cz 2024


spolujizda | Autostop.pl | Autostop.sk | Zahnarzt München