Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Mnichov | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk de en
 
Stran: [1] 2 3   Dolů
 
Autor Téma: Hladame Bedienung  (Přečteno 176479 krát)
Matjulec



Karma: 1
Příspěvků: 16



« : Srpen 02, 2012, 11:50:30 am »

Ahojte
Hladame skusenu obsluhu do restiky nedaleko Stiglmayerplatz. Dobry zarobok.
Volat na 0172 179 5556  Kami Moussavi- mlady sef a povedat ze info a cislo mas od Martiny.
Tesim sa. pa
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #1 : Srpen 02, 2012, 06:42:50 pm »

Ten sef sa mi zda afganec,alebo turek?..ja osobne robim len u domacich...cudzinec v nemecku nieje dobry zamestnavatel nic proti Tebe,ale take ponuky by som nedaval dalej nasim ludom.Tam sa po vecine nase baby pokazia,pripadne je to len tah zamestnavatela dohodit svojim znamim dalsiu slovenku ci cesku Nevím co si myslet/Nerozhodný
Zaznamenáno
bjetka
Host
« Odpověď #2 : Srpen 02, 2012, 09:37:59 pm »

To je opravdu bezva, že umíš lidi posoudit už podle jména. Zaplať panbů nechodí po světě jenom takoví volové.
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #3 : Srpen 03, 2012, 09:00:55 am »

Poznam dost ludi co pracovali u taliana ci turka v restauraci a vsetci vraveli nikdy viac..tieto narodnosti radi vyuzivaju personal casto nechcu platit odvody mzdu a chceli aby ludia robili ako otroci.Normalny clovek nepracuje prenich.
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #4 : Srpen 03, 2012, 09:23:04 am »

Jmeno neni vse, ale napovi. A klise odnekud pochazeji. A ze v gastronomii obecne (a jizni narody pak extra) se zakonne pozadavky neberou zase tak moc presne.
Pozor na jednu vec - pokud zamestnavatel za zamestnance neplati odvody, muze prislusny urad prijit a pozadovat jejich doplaceni od zamestnance. Pak se takova prace muze osklive nevyplatit.
Pokud je zrovna tento sef zcela v poradku, je to mozne, to si ale musi zjistit kazdy sam pro sebe a tezko nekomu zazlivat skepsi v tomto smeru.
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
bjetka
Host
« Odpověď #5 : Srpen 03, 2012, 10:39:04 am »

Slečna/paní bude asi nejlíp vědět, co tu nabízí Mrknutí Třeba to nabídku může popsat trošku obšírněji, hm. (?)
Já jsem např. měla s Italem jako šéfem nejlepší zkušenosti...
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #6 : Srpen 03, 2012, 11:25:56 am »

Slečna/paní bude asi nejlíp vědět, co tu nabízí Mrknutí
To je prave ono a nejvetsi problem: to vi jen a jen ona, nikdo ji do hlavy nevidi. A to, ze mi "to nekdo nabizi", jeste neznamena, ze je to neco dobreho.
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #7 : Srpen 03, 2012, 01:24:37 pm »

Sam som cudzinec v Nemecku,ale mam zasadu...cudzinec mi nemoze byt zamestnavatel,len kolega...zamestnavatel mi moze byt len domaci nemec..ti stale dodrziavaju iste zasady slusnosti platia odvody..su ovela korektnejsi nez cudzinci ako zamestnavatelia...cest vynimky...ja tie pajzle grecke turecke albanske poznam a mozem povedat,ze slusne dievca nepojde do takych putik robit,alebo k talianovi do restauracie.Tot vsjo  Škleb
Zaznamenáno
bjetka
Host
« Odpověď #8 : Srpen 03, 2012, 06:52:14 pm »

Chjo, proč nevycházet z toho, že tady Matjulec inzeruje seriózní pracovní nabídku? Mrknutí
(nebude to náhodou: podle sebe soudím tebe?)

Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #9 : Srpen 03, 2012, 07:33:53 pm »

Ja,len vravim svoj nazor..ci je to zakazane?..ja viem velmi dobre aki su v Nemecku zamestnavatelia-cudzinci...cest vynimkam...takze stym namna nechod.
Zaznamenáno
Matjulec



Karma: 1
Příspěvků: 16



« Odpověď #10 : Srpen 05, 2012, 01:17:50 am »

no ja celkom pozeram, co sa tu rozbehla za diskusia a to som fakt chcela len pomoct- SLOVAKOM, abo bratom CECHOM s pracou, ak by niekto potreboval. Ale ako vidim, tak v niektorych pripadoch sa uz len ponuka obracia proti mne. S prepacenim moj zlaty, ale nemas ani len sajnu o aku pracu ide, kde to je, kto a ako ma zamestnava. Kontakt na mna tu je a ked ma niekto zaujem, vazny zaujem, tak by sa o blizsie info urcite rad zaujimal a ja by som mu ho urcite velmi rada poskytla. Daj si moj zlaty nabuduce laskavo pozor vo vyjdrovani svojich nazorov, ktore sa nazormi ani nedaju brat, pretoze to je osudzovanie bez zistenia si hocijakych blizsich info o veci. Som ti velmi vdacna za zistenie, ze nie som normalna, skazena, neslusna, ze robim v pajzli a napodobne. ))) Dobre som sa pobavila  K tebe uz len dve veci: ten inzerat som dala z vlastnej iniciativy a po dohode zo zamestnavatelom, pretoze viem, ze hladame Bedienung, takze nikto tu nejde nikoho zneuzivat a podobne chujoviny co si si tu navymyslal. Na druhej strane rada pomozem a velmi rada privitam kolegu, alebo kolegynu z nasich koncin, cize SK, abo CZ. A druha vec: ked sa po veceroch nudis a nemas nic ine na praci, ako pisat sem taketo jaloviny, tak si kup radsej play station a pohraj sa kusok, možno sa ti podari skrotit tvoju bujaru fantaziu. S prianim vsetkeho dobreho hary, pa.
No a zvysok uz len pre tych, co maju vazny zaujem: restauracia je na urovni, ziadny pajzel, keby som v nej nebola spokojna ja, tak neposuniem takyto inzerat dalej. Ti co ma poznaju vedia posudit. Tu prosim mrknite ako to zrhuba u nas vypada: http://www.ristorante-loris.de/
Neviem co by vas mohlo zaujimat, ale kludne sa pytajte, odpoviem na vsetky otazky. Socialku aj krankenvers., zmluvu, vsetko mam. Sefovci su napol nemci, napol z perzie, restika je talianska. Kolegovci podareni, rozumieme si velmi dobre a je tu sranda.  Nadalej plati, ze ak ma niekto zaujem, nech sa ozve na cislo mlademu sefovi a dohovori si s nim pohovor a nasledovne probetag. Netreba mat strach, pomozem a vysvetlim vsetko co sa da. S pozdravom, vas Matjulec. Ozaj kleena… teba si pamatam aj s priatelkou spred 4-roch rokov, ked som tu bola, ako sa mate? Az bude zas spatne pocasie, tak dame nejaky ten bowling, hm? Ak si teda najdem cas  Zdravim vas, pa.
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #11 : Srpen 05, 2012, 07:33:21 am »

Matjulec napisat nazor si tu moze kazdy...Teba ani tvojho sefa sa nikto nedotkol takze sa mi nevyhrazaj..nato nieje nikto v Nemecku zvedavy...asi nevies,ze vyhrazanie v Nemecku sa posudzuje tvrdsie ako samotny skutok.Ja a dalsi ludia tu mozu napisat svoj nazor a to ze sa to teba nepaci ja zato nemozem.
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #12 : Srpen 05, 2012, 07:40:00 am »

Dam Ti dobru radu do buducna toto v Nemecku nepis ani nepouzivaj take vyjadrenia na adresu ludi..

Daj si moj zlaty nabuduce laskavo pozor vo vyjdrovani svojich nazorov,
Zaznamenáno
Matjulec



Karma: 1
Příspěvků: 16



« Odpověď #13 : Srpen 05, 2012, 08:15:45 am »

Keby si sa ma nedotkol, tak tu na tvoju adresu nenapisem ani pol slova. Ale nepriamo narazat na to, ze nie som normalna a ze robim v pajzli, je tiez trosku na hranici toho co sa v Nemecku moze a co nie. Dufam, ze si sa pobavil a nechaj ma laskavo na pokoji, rada pomozem ked mozem ludom, ktori to naozaj potrebuju a nemam za potreby sa tu dohadovat s niekym ako si ty. pa Matjulec
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #14 : Srpen 05, 2012, 08:09:53 pm »

Mata ja zijem dlhu dobu v Nemecku a viem co su zac zamestnavatelia z cudziny..95% z nich si myslia pojem zamestnanec s otrokom...nechcu ludom platit celu vyplatu na papiere...snaha odrbavat vsade...lebo nato su zvyknuty zo svojich krajin...potom nadavaju na nemcov aki su pedanti atd a ze je to chore,lebo oni chcu mat poriadok vo svojich veciach...poznam vela slovakov co pracovali v gastronomie pre taliana ci greka a povedali nikdy viac...preto chcem vysvetlit aspon mladym babam,aby neboli naivne a nasli si nemeckych zamestnavatelov kde nehrozi to,ze nebudu mat zaplatene odvody dovolenku atd..aj medzi nemcami sa moze najst hajzlik,ale po vecine sa to stane zriedka su ovela korektnejsi...a uz nejedna slovenka ktora pracovala u cudzinca hlavne moslimskeho povodu zle dopadla,len preto,ze tie baby co tam robili ju nalakali a neskoncilo to dobre...nechcem aby slovenske dievcata zbytocne si znicli zivot pri dakej bande...su zeny ktore maju radi italov arabov atd ...ok tie nech robia medzi nimi aj snimi kludne nech spavaju je mi to egal...ale su este dievcata ktore nevedia,co za nastrahy na nich cakaju medzi tymito zamestnavatelmi a tym treba pomoct a poradit a nasmerovat tak,aby nedopadli zle a ich rodicia mohli kludne spavat. Úsměv
Zaznamenáno
Stran: [1] 2 3   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | © Socrates.cz 2024


spolujizda | Autostop.pl | Autostop.sk | Zahnarzt München