Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Mnichov | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk de en
 
Stran: [1]   Dolů
 
Autor Téma: Spolujízda  (Přečteno 74167 krát)
David
Zakladatel
*

Karma: 45
Příspěvků: 2556


:)


WWW
« : Září 11, 2007, 12:52:06 pm »

Milí návštěvníci stránek,

dostal jsem několik názorů ke stránce, některé pozitivní, některé negativní.
Negativní názory byly hlavně ohledně spolujízdy.
Aktuálně již programátor pracuje na nové spolujízdě, kde budou inzeráty seřazeny podle datumu a ne podle posledního přidání příspěvku, budou se automaticky mazat a spousta dalších funkcí. Návrh je již hotov, ale pokud máte nějaký nápad jak by nová spolujízda mohla vypadat, tak se zde můžete taky vyjádřit.
Do té doby než to bude vyřešeno Vás prosím o vymazání neaktuálního inzerátu. Stačí kliknout na "Odstranit" nebo pokud jsou v příspěvku nějaké odpovědí, je nutné kliknout pod tématem na na "smazat téma".

Přejete si opravdu, aby byly do té doby než bude nová spolujízda, všechny inzeráty (poptávky i nabídky) v jedné kategorii dohromady?

Co se vzhledu stránky týče, můžete se samozřejmě taky vyjádřit co se vám líbí. Dal bych ale přednost nějaké kombinaci barev typických pro Lucembursko, tedy modrá, bílá, červená.

Kdo nechce psát svůj příspěvek tady, může mi buď poslat osobní zprávu kliknutím vlevo na a neregistrovaní mi můžou poslat zprávu přes kontaktní formulář (zde prosím bez diakritiky)

Děkuji za pochopení a přeji hezký den.
David
Zaznamenáno
rysavyl



Karma: 0
Příspěvků: 8


« Odpověď #1 : Září 27, 2007, 08:06:50 am »

Mel bych jeden navrh, az budete delat upgrade spolujizdy. Aby bylo vsem zcela jasne, co je nabidka a poptavka, doporucuji dopsat:
-nabidka volnych kapacit nebo nabidka volnych mist v automobilu - mam volne misto
-poptavka volnych kapacit nebo poptavka po volnem miste v automobilu - hledam volne misto.
Je potom skoda, ze kazdy se musi divat, co se poptavkou ci nabidkou mysli. Dale je nazvazeni, zdali v budoucnu neudelat formalizovanou zpravu, aby tam byly vsechny informace, ktere se predpokladaji, ze tam budou. Napr. dny, casy, cena, nastup, vystup, smer, kontakt a ostatni. Nektere nabidky jsou perfektni, ale v nekterych chybi mnoho info.
Jinak stranky jsou velmi uzitecne a dobre zparcovane. Mnoho zdaru Vam preje
rysavy
Zaznamenáno
David
Zakladatel
*

Karma: 45
Příspěvků: 2556


:)


WWW
« Odpověď #2 : Říjen 05, 2007, 10:25:23 am »

Ahoj,
díky moc za komentář! Upravil jsem to. Je to tak lepší?
Hezký den,
David
Zaznamenáno
rysavyl



Karma: 0
Příspěvků: 8


« Odpověď #3 : Říjen 05, 2007, 11:18:56 am »

Urcite to moc pomohlo. Vetsinou dokonce uz tam vsichni pisou relevantni udaje. Jeste se nauci u nabidek psat pokazde cenu, aby "zakaznik" (at ridic nebo spolujezdec) si mohl vybrat a prakticky to nebude mit chybu.
Jak jsem psal nekolikrat, stranky jsou moc fajn, klobouk dolu. A jak spravne se snaziz, bez aktualnich informaci by upadly do zapomeni. Proto je nutne nekdy neco i umazat.
mnoho zdaru
rysavy

P.S. pro uzivatele serveru
Jen nekdy neni naskodu, aby obe strany vedeli, ze je misto spolujezce pripojistene nebo nikoliv. Nejsem hnidopich, ale takhle se chrani navzajem. Ten, co s ridicem jede si uvedomuje, ze bud auto je pojisteno vcetne mista spolujezdce nebo jede zcasti na svoje riziko. Potom, nechci malovat certa na zed, se neco stane a zbytecne jsou problemy. Potom nekdy vypomoc se muze zmenit v nocni muru a to si nikdo nepreje. Lidi jsou ruzny - bohuzel.

Zaznamenáno
Pavla
Host
« Odpověď #4 : Říjen 05, 2007, 03:45:33 pm »

Souhlasim s tim, ze presne udaje ulehcuji komunikaci, ale nezda se vam, ze kdyz potrebuji jet do CR nebo zpet, povezu se autem z mista urceni (vetsinou lepe vyhovujicim nez autobusove linky apod.), nehraje snad roli, jestli zaplatim 20 nebo 25 eur?
Zaznamenáno
rysavyl



Karma: 0
Příspěvků: 8


« Odpověď #5 : Říjen 08, 2007, 08:15:14 am »

Nejprve, jsem rad, ze diskuze na tomto serveru se rozbiha a tim i stranky budou vic a vic zajimavejsi. Vas pohled na vec, 20 nebo zaplatit 25 EUR, je jiste spravny, ale jen pokud budete resit konkretni pripad. Je to jako teorie relativity a Newtonovi zakony (NZ-klasicka mechanika). V urcitem konkretnim "zjednodusenem" pripade NZ plati.
Tyto stranky jsou tu jiz nekolik let a ceny se postupne meni. Co je zvykem dnes, nemusi byt za 14 dni atd. a server doufam, ze bude pracovat mnoho tydnu a roku.  Dalsim aspektem je, kdo je zakaznikem a jestli jeho pocatecni/koncova destinace je totozna z nabidkou nebo poptavkou. Server neuzivaji jen lide z LUxu a CR, ale mohou i jiny. Moznosti je opravdu hodne. A proto si myslim, ze urcite standardizovane udaje tj i cenu, neni naskodu uvadet. Vsak i v restauraci je nemile pri placeni zjistit, ze hotovosti se nedostava :-))) Osobne v Praze jsem letos v restauraci u Strahovskeho klastera ocekaval, ze cena jedne tocene plzne nepresahne 50 Kc. Bohuzel jsem byl opet naivni. Cena byla o hodne a hodne  vyssi:-((((((((( 
« Poslední změna: Říjen 08, 2007, 08:18:59 am od rysavyl » Zaznamenáno
Pavla
Host
« Odpověď #6 : Říjen 08, 2007, 07:24:46 pm »

Muj novy poznatek tykajici se pojisteni sedadla spolujezdce. Auto nevlastnim, vim od znamych....

Podle lucembruskych pojistovaku (tzn. plati pro auta pojistena v Luxu - jak je to s auty registrovanymi v CR, nevim) jsou automaticky pojisteni vsichni spolucestujici, KROME RIDICE. Ten si musi pri pojistovani vozidla tuto sluzbu priplatit.

Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | © Socrates.cz 2024


spolujizda | Autostop.pl | Autostop.sk | Zahnarzt München