Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Mnichov | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk de en
 
Stran: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 ... 188   Dolů
 
Autor Téma: Emigranti prišli zveladiť Európu teda aj Nemecko  (Přečteno 12473650 krát)
Hair



Karma: -158
Příspěvků: 741



« Odpověď #405 : Červen 29, 2015, 01:00:15 pm »

No, tak jahodove odreagovani mame za sebou a ted zase navrat zpet k tematu:

Tohle mi poslala kamaradka, jedna se o Svedsko, o kterem toho zas tak moc nevime,  jen to, ze je taky hodne islamskymi uprchliky oblibene:

http://deliandiver.org/2015/05/kdyz-znasilnuji-novinari.html
Zaznamenáno
diddi



Karma: -56
Příspěvků: 494


« Odpověď #406 : Červen 29, 2015, 01:04:04 pm »

ináč, je dobré vedieť, anička dušička, že tá tebou avizovaná jazyková škola ti tak dobre prosperuje a máš aj s prekladmi tak vela práce ... jedným slovom, úspešná podnikatelka ...


Ted jsi nam v plne krase opet predvedla, co se skryva za slupkou tveho radoby odusevneleho postoje.Smích Vice komentovat netreba. Jeste ses zapomnela zminit o mem synovi, jak byva tvym zvykem, ubozacko.Smích

Diddi, ale musis uznat, ze tim co tu neustale placa, je s ni zase nebetycna sranda, ne? Vzdycky nejakej vykrik, bez souvislosti, jak kdyz prave priletelo UFO.
Asi ma doma fakt nejakej dobrej matros, by mne zajimalo, kam na to chodi a jestli to ma legalne  Smích

No jo, to jsou takove ty jeji vykriky, kdyz uz nema jinej argument k tematu, tak si mysli, ze me nastve. Smích Ona netusi, ze ja si po skoro 20 letech starosti ve firme (o firmu) uzivam pohody domova, kdyz chci, neco prelozim, kdyz nechci , tak ne (delam to  pro zabavu), mozna si jednou otevru jazykovku, mozna ne. A kdyz ne, ne, nic se nedeje, na socialku kvuli tomu urcite nebudeme muset jit, jako ona.
Zaznamenáno
diddi



Karma: -56
Příspěvků: 494


« Odpověď #407 : Červen 29, 2015, 01:17:47 pm »

No, tak jahodove odreagovani mame za sebou a ted zase navrat zpet k tematu:

Tohle mi poslala kamaradka, jedna se o Svedsko, o kterem toho zas tak moc nevime,  jen to, ze je taky hodne islamskymi uprchliky oblibene:

http://deliandiver.org/2015/05/kdyz-znasilnuji-novinari.html


Co k tomu dodat? To je jeste o level vys, jako kdyz u nas se zakazuje zverejnovat, jaka narodnost pacha trestne ciny. To bych ja kvalifikovala podobnym nazvem jako vlastizrada nebo zlocin na vlastnim narodu.

Tady pridam jedno video z Francie.
« Poslední změna: Listopad 29, 2018, 01:21:33 pm od David » Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #408 : Červen 29, 2015, 02:21:16 pm »

tak jahoda dnes zase bordel robila...tej niet rady...kupte jej letenku do somalska nech sa tam chlapci snou  pohraju...potom uz nebude pisat take blbosti ako pise ze multi a kulti..ved ta je trafena na hlavu..ona si mysli,ze tu sa jedna o modu ...lenze tu devenko pojde o prezitie europy...a ty si predsa trpela v socializme Úsměv))))))))))))))
« Poslední změna: Červen 29, 2015, 02:22:31 pm od hary01 » Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #409 : Červen 29, 2015, 02:26:38 pm »

rudi tvoja zena je lekarka...prosim ta nech predpise nieco jahode..nech uz nebluzni o multi kulti svete.
Zaznamenáno
bajinka2016



Karma: -3
Příspěvků: 98


« Odpověď #410 : Červen 29, 2015, 02:54:00 pm »

jasné anička - dušička, jasné ...  Škleb
túto tému naozaj NEMOŽNO pokaziť ... Smích
Zaznamenáno
bajinka2016



Karma: -3
Příspěvků: 98


« Odpověď #411 : Červen 29, 2015, 02:57:42 pm »

inak, aspoň v slovenskom pravopise sa islam píše s malým i ...
pani "prekladateľka" zjavne neovláda pravopis ... čo už ...
« Poslední změna: Červen 29, 2015, 02:59:45 pm od bajinka2016 » Zaznamenáno
Hair



Karma: -158
Příspěvků: 741



« Odpověď #412 : Červen 29, 2015, 03:37:46 pm »

dnes vysel rozhovor s mym oblibenym psychiatrem Höschlem, tak tady link, je to poucne:
http://svobodneforum.cz/cyril-hoschl-evropa-ma-posledni-vterinu-k-sebeobrane/

Rozhovor je cely zajimavy, ale je i dost dlouhy a netyka se cely tematu, tak kopiruji vybrane odstavce:

Nepochybně jedním z největších kolektivních strachů v poslední době je u nás i v celé Evropě strach z uprchlíků. Je důvod se jich bát? Je jejich kultura a způsob života slučitelný s naším? Pokud ano, uhájíme si naše hodnoty?

- Teď to bude vypadat, jako že si protiřečím, ale říkám to s plným rozmyslem: důvod bát se je, jejich kultura a způsob života často s naším slučitelné nejsou a naše hodnoty si neuhájíme, budeme-li k problému přistupovat stejně sebevražedně jako dosud. Je totiž třeba velmi bedlivě rozlišovat mezi kulisou vnějšího nepřítele a nepřítelem skutečným. Není možné tolerovat netoleranci a nebránit zlu. Nemáme proti sobě britské koloniální důstojníky, jako Gándhí, ani poměrně neurčité zlo, jako Tolstoj, ale náboženské fanatiky podřezávající nemilosrdně nevinné civilisty, turisty a humanitární pracovníky jako podsvinčata a ještě si hrůzné videozáběry těchto jatek s gustem vystavující na internetu. Jestli se někdo domníval, že nacismem nebo komunismem se dalo prokolaborovat k celkem spokojenému životu, pak se sice často mýlil, ale domnívá-li se to i nyní v souvislosti s radikálním islámem, mýlí se zcela určitě.

Má Evropa ještě nějakou šanci na záchranu?

- Evropa má nyní poslední vteřinu k sebeobraně, jež však bohužel bude znamenat ztrátu naší tolik kýžené svobody pohybu, tak jako z nás předchůdci dnešních převážně islámských fanatiků udělali kolektivní provinilce šacované v detekčních rámech na každém letišti. V tomto smyslu vlastně nad námi terorismus vítězí. Ale pozor: kolektivní obrana neznamená paušálně zaměňovat problém světového terorismu, případně Islámského státu, a přistěhovalectví. Je mnoho zoufalců, kteří si zaslouží naši pomoc. Často jsou mnohem ohroženější, než jsme zatím my. Základem naší strategie obecně však musí být přísné rozlišování, kdo představuje pro Evropu nebezpečí a kdo opravdu potřebuje pomoc a tam, kde je to jen trochu možné, exportovat pomoc do míst, jež jsou ohnisky emigračních vln, nikoli si takové ohnisko opět budovat tady.

Je v našich silách toto rozlišit? Kdo tu pomoc potřebuje, a kdo je infiltrovaný příslušník Islámského státu či jiný terorista?

- Do značné míry to rozlišit lze. Kdo chce, tak to umí. Chybička se samozřejmě vždy muže vloudit, ale nerozlišovat vůbec je nepochopitelně lehkomyslné a nezodpovědné. Navíc zdůrazňuji to, co již jsem říkal v předchozí odpovědi, a sice pomoc směřovat spíš do míst problémů, ne si je zde vytvářet!

Co říkáte posledním útokům v Tunisku a ve Francii? Co se těm teroristům může odehrávat v hlavě? A co je jejich cílem?

- Na takové činy, jaký se teď odehrál v Tunisku, lze nahlížet bud jako na nepochopitelné projevy fanatiků, jejichž motivy zůstávají normálně myslícímu člověku nesrozumitelné, nebo jako na barbarské, avšak srozumitelné cesty k cílům, jež jsou ideologicky formulovány – vymýcení ďábla, kterým je Amerika a evropská civilizace. Ani v prvním případě nejde o projevy duševní poruchy, ta je až na výjimky individuální a má svůj vývoj a další příznaky, nýbrž maximálně o patologii sociální. Ve druhém případě je vraždění rekreantů na pláži signálem sekulární části tuniské společnosti, že zdaleka nemá vyhráno, repelentem, který odradí další turisty a přispěje k rozvratu tuniské společnosti, který je živnou půdou pro nástup temných sil Islámského státu, a zároveň signálem zhýralému Západu s polonahými „prostitutkami“, aby viděl, co ho čeká. Naše omezení vlastní svobody, detekční rámy, naše ústupky, náš strach a naše zvrhlá politická korektnost, jež komplikuje život zastáncům demokracie a usnadňuje ho jejím odpůrcům, to všechno jsou prozatímní vítězství islámského terorismu. Proti netoleranci tohoto druhu už nelze „bojovat“ tolerancí. Kdo toleruje zlo, podílí se na něm. Prvním krokem musí být sjednocení mezinárodních sil v postupu proti terorismu, jenž bohužel už nebude moci byt pouze defenzivní. Mezinárodní společenství si však zatím láme hlavu, jak potrestat za jeho postup v Gaze Izrael, což je jediná země na světě, která má s bojem o holou existenci tváří v tvář tomuto terorismu svou zkušenost a zřejmě také mimo velmocí jediná, která se o sebe umí k nelibosti mnohých sama postarat.

Myslíte si, že ve světle posledních událostí evropská civilizace spěje ke svému konci?

- Obavám se, že ano, i když je otázkou, v jakém časovém horizontu.
« Poslední změna: Červen 29, 2015, 03:42:47 pm od Hair » Zaznamenáno
bajinka2016



Karma: -3
Příspěvků: 98


« Odpověď #413 : Červen 29, 2015, 03:42:36 pm »

ježiš, kto má čítat tie pindy?

tak otravnú osobu ako je hentá hair, som veru ešte nezažila ....
Zaznamenáno
Hair



Karma: -158
Příspěvků: 741



« Odpověď #414 : Červen 29, 2015, 03:44:32 pm »

ježiš, kto má čítat tie pindy?
tak otravnú osobu ako je hentá hair, som veru ešte nezažila ....

.... a to je jeste kratky, Jahodo, umim i delsi, kdybys chtela...  Smích, a nejen okopirovany, ale i z vlastni hlavy, heč...  Smích

Cte to jen ten, koho to zajima, neni to povinny, uz ti tu Diddi psala v prispevku c. 395 na strane 27, ze tady nejsme ve skole Koranu, a ze tady te nikdo nenuti s klackem nad hlavou tu cist neco, o co nestojis... Ty demokratko multikulturni  Smích

Mimochodem ten rozhovor by sis mela precist cely, neni tam jen o imigrantech, ale vseobecne o psychiatrickych pacientech...
Ale samozrejme nutit te nemuzu, je mi jasny, ze takove mnozstvi textu je nad tve jahodove sily  Smích
« Poslední změna: Červen 29, 2015, 03:52:21 pm od Hair » Zaznamenáno
bajinka2016



Karma: -3
Příspěvků: 98


« Odpověď #415 : Červen 29, 2015, 03:55:46 pm »

ako to písal môj jeden velmi dobrý kamoš?
"u niekoho hltáš každé slovo aj ticístránkového lexikónu, iný ťa nudí už prvou vetou" ...
Zaznamenáno
jirike
Host
« Odpověď #416 : Červen 29, 2015, 04:02:43 pm »

jasné anička - dušička, jasné ...  Škleb
túto tému naozaj NEMOŽNO pokaziť ... Smích

Jahodo prosim Te, co to zas robis ??
Zcela evidentne mam s Diddi odlisne nazory v tomhle tematu, jako s jeste par dalsima lidma...
Bez ohledu na to, ze jsme s Diddi pratele, vsimla jsi si tady, ze by se nekdo nejak navzajem urazel ? Nebo utocil ? Nebo zavadel do diskuse podnikatelske zamery, rodinu, nebo deti ??
Muzes mit odlisny nazor, muzes o nem diskutovat, muzes si i do nekoho trosku rypnout aniz by se urazil...
Proc ty si beres pokazde vsechno tak osobne ?

Vidis jak se u toho druhy tvari ?
Slysis v hlase zlou ironii ?

Ne ! Nemuzes, protoze je to psany text...
A pokazde ho lze vysvetlit vicevice zpusoby...
Ale proc ty se vzdy priklanis k te, o ktere si myslis, že Te v ni nekdo urazi, ponizuje a sikanuje ??

Muzes me to nejak logicky Jahodo s padesatym nickem vysvetlit ??
Ja bych to strasne rad chapal, ale nejak me to nejde...

Kdyby me nekdo napsal jestli sem si nezapomel vzit dneska prasek, tak bych odpovedel ze nevzal a sorry Smích
A nebo bych se nastval, zamumlal neco o zadnici a o tom at me ji polibite a uz bych se tady neukazal...

ALE PROC TAHLE VARIANTA ??

Vecne utoky a vecne diskuse o detech a co z nich vyroste, o podnikatelskem zameru a praci vubec, o rodine a dalsich X zcela osobnich veci ktere tady nemaji co delat a jsou za hranou slusneho chovani...

Proc si nerypnes taky a proc se tomu nezasmejes jako my ostatni...

Me docela bavilo rypat do Diddi  Mrknutí
Co Tebe Diddi do me ?? Bavilo ? Mrknutí
Ja se u toho pekne nasmal i pres vaznost tematu... Úsměv
A ze mame odlisny nazor, me nevadi...
Lidi s absolutne schodnymi nazory na vse ani neexistuji...

A pokud jo, tak je to divny  Škleb

Zaznamenáno
bajinka2016



Karma: -3
Příspěvků: 98


« Odpověď #417 : Červen 29, 2015, 04:08:04 pm »

jirike

jaaaj, takže hair ma ani raz neurazila, teda vôbec nikdy ... ani didi ani ty ste sa nepridali na jej stranu ... niekto trpí chorobou a  tá choroba sa volá "dvojitý meter" ....

vidíš len to, čo vidieť CHCEŠ ... (a to je škoda, lebo inak nie si sprostý)
Zaznamenáno
bajinka2016



Karma: -3
Příspěvků: 98


« Odpověď #418 : Červen 29, 2015, 04:11:02 pm »

len tak mimochodom, migranti aj z tej najčernejšej Afriky sú tu už dávno a nikto ich tu nikdy neriešil ... len zrazu akoby sa všetci "nakazili", vykrikujú, aký je to obrovský problém ... proste, žiadne samostatné myslenie, len stádovitosť ...
Zaznamenáno
bjetka



Karma: 20
Příspěvků: 118


« Odpověď #419 : Červen 29, 2015, 04:14:52 pm »

Rozhovory tohoto typu jsou vzdycky ohromne fascinujici. Ano, trener bojoveho umeni toho psychopata z Francie taky vedel, ze ten mladenec je trochu brumbzum, a nejak zvlast ho to nasledne nesokovalo, ze nekomu odrezal hlavu... To je prece skvele, ze to tak dobre uz vsechno tak dobre vedel predem, hlavne ze s tim delal ***. A podobne to zrejme bylo nejen v tomto pripade. Tady se nekdo vzrusuje nad tim, ze nam nejaci negri chteji odtrhout kousek z toho naseho blahobytu, a pritom jsme v podstate uplne stejni. Hlavne aby jsme byli my zaopatreni, ze tim nekomu za morem nicime treba zivotni prostredi, nezajem... Ja osobne neziju konspiracnimu teoriemi a smeju se vyplodum choreho ducha, ze se nam ti uprchlici chteji cilene za neco pomstit, ale tak nejak si myslim, ze Evropa sklizi jenom to, co zasela pred mnoho staletimi... A az se proti nam vsechny ty podrobene narody opravdu spiknou, to bude teprve narez.
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 ... 188   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | © Socrates.cz 2024


spolujizda | Autostop.pl | Autostop.sk | Zahnarzt München