Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Mnichov | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk de en
 
Stran: 1 ... 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 ... 188   Dolů
 
Autor Téma: Emigranti prišli zveladiť Európu teda aj Nemecko  (Přečteno 12461946 krát)
bajinka2016



Karma: -3
Příspěvků: 98


« Odpověď #420 : Červen 29, 2015, 04:21:00 pm »

Dneska jsem trochu vic cumela. Nejdriv reportaz na Arte o statem dotovanych skolnich obedech v Indii, pak dokument o gymnazialnich slepicich, jejichz chod zivota ridi virtualni svet mobilu... Krome toho, ze prvni co me napadlo - proplesknout rodice, pak potomstvo a nasledne hura na mesic do Indie, clovek ale hlavne vidi, jak je jednoduche ty deti zlakat, vlastne cimkoliv. At uz je to nejaka adventisticka cirkev ci IS. Ty utoky nejsou problemem jednoho nabozenstvi, ale selhani cele spolecnosti. Vzdalene znam cloveka, ktereho otevrene sleduje Verfassungsschutz, protoze chtel pro IS provadet nejake kyberneticke utoky v Nemecku. Neni v base jen proto, ze nevycestoval. Podotykam, ze je to katolicky vychovany Nemec, ktery se citil v takovem to pubertalnim, zranitelnem veku osamely, a porozumeni nasel mezi Salafisty. Po tom vsem na chvili prozrel, ted se ale velice intenzivne zajima o buddhismus. Mozna by to vsechno nemelo tak tragicky spad, kdyby tehdy byvali byli ti buddhisti, ci nejake letnicni hnuti, rychlejsi. U nekterych jedincu je to jen otazka toho, kdo jim brnkne prvni na tu spravnou strunu a "nasmeruje" jejich zivotni cestu. Cimz, pokud by mel nekdo tendence to prekrucovat, v zadnem pripade nechci rict, ze to jakkoliv ospravedlnuje odrezavani hlav a vubec jakekoliv nasili.
vystihla si to ... proste mnohí mladí ludi nenachádzajú žiadnu perspektívu v tomto konzumnom spôsobe života, tak hladajú alternatívy (niektorí sa aj rovno hodia pod vlak) ... minule som čítala o 2 mladých babách v Nemecku, čo sa pridali k IS, ich rodičia sú zúfalí ...
Rozhovory tohoto typu jsou vzdycky ohromne fascinujici. Ano, trener bojoveho umeni toho psychopata z Francie taky vedel, ze ten mladenec je trochu brumbzum, a nejak zvlast ho to nasledne nesokovalo, ze nekomu odrezal hlavu... To je prece skvele, ze to tak dobre uz vsechno tak dobre vedel predem, hlavne ze s tim delal ***. A podobne to zrejme bylo nejen v tomto pripade. Tady se nekdo vzrusuje nad tim, ze nam nejaci negri chteji odtrhout kousek z toho naseho blahobytu, a pritom jsme v podstate uplne stejni. Hlavne aby jsme byli my zaopatreni, ze tim nekomu za morem nicime treba zivotni prostredi, nezajem... Ja osobne neziju konspiracnimu teoriemi a smeju se vyplodum choreho ducha, ze se nam ti uprchlici chteji cilene za neco pomstit, ale tak nejak si myslim, ze Evropa sklizi jenom to, co zasela pred mnoho staletimi... A az se proti nam vsechny ty podrobene narody opravdu spiknou, to bude teprve narez.
presne .... moja reč ... a ešte ktože je tretím najväčším dodávatelom zbraní? žeby Nemecko?
« Poslední změna: Červen 29, 2015, 04:22:26 pm od bajinka2016 » Zaznamenáno
diddi



Karma: -56
Příspěvků: 494


« Odpověď #421 : Červen 29, 2015, 04:26:46 pm »

Rozhovory tohoto typu jsou vzdycky ohromne fascinujici. Ano, trener bojoveho umeni toho psychopata z Francie taky vedel, ze ten mladenec je trochu brumbzum, a nejak zvlast ho to nasledne nesokovalo, ze nekomu odrezal hlavu... To je prece skvele, ze to tak dobre uz vsechno tak dobre vedel predem, hlavne ze s tim delal ***.

Bjetko, tady je videt, jak si protirecis. Co s tim asi tak mohl delat, kdyz i tajne sluzby ho sice mely v merku, ale vzdy ho vyhodnotily jako neskodneho?  A je tedy spatne, ze s tim nic neudelal nebo by bylo spatne, kdyby tedy s tim preventivne neco udelal?
A je tedy spatne, ze s tim obycejni lide nic neudelaji(myslim s zivelnym, nekontrolvanym prilivem utecencu do Evropy) nebo je spatne, ze se tomu brani, jak umi, nejprve nenasilne, pozdeji , bohuzel mozna jinak?)
A psal tu snad nekdo o tom, ze se nam chteji vsichni uprchlici cilene pomstit nebo vsechny ty podrobene narody se proti nam chteji vsechny spiknout?
Zaznamenáno
jirike
Host
« Odpověď #422 : Červen 29, 2015, 04:28:31 pm »

Ano zpet k tematu...

Vypujcil jsem si kousek textu...

,,Ve Francii je asi 2500 mešit a počet muslimů se odhaduje na čtyři až pět miliónů."

O.K. Kolik teda v cele Evrope, pokud tohle cislo je jen z Francie ? Ja nevim...
Neni to pro me podstatny...

Pokud je momentalni cislo imigrantu ktera Evropa prijme 60tis. a pokud je polovina z toho opravdu postizenych genocidou a valkama, zustava cca 30.tis. ,, vychcanku" kteri chteji momentalni situaci zneužít. ..

Muze me nekdo vysvetlit proc je onech cca 30.tis lidi kteri budou naporcovany do ruznych koutku Evropy problem, vzhledem k poctu MUSLIMU kteri uz v Evrope jsou ??

4-5 Milionu ve Francii muzu drze spekulovat ? Ze jich je v cele Evrope 20milionu... ?? Nebo vic ??
Opravdu hraje tech 30,40, 50, nebo 60tis nejakou zasadni  roli ??
Opravdu zde nepujde uz zit kvůli tomu 0,5-1% ktere tady bude navic ??
Vysvetli me to nekdo proc takovy poprask kvuli tak zanedbatelnemu cislu ??
(Samozrejme statisticky zanedbatelnemu )
Zaznamenáno
diddi



Karma: -56
Příspěvků: 494


« Odpověď #423 : Červen 29, 2015, 04:33:17 pm »

Zcela evidentne mam s Diddi odlisne nazory v tomhle tematu, jako s jeste par dalsima lidma...
Bez ohledu na to, ze jsme s Diddi pratele, vsimla jsi si tady, ze by se nekdo nejak navzajem urazel ? Nebo utocil ? Nebo zavadel do diskuse podnikatelske zamery, rodinu, nebo deti ??
Muzes mit odlisny nazor, muzes o nem diskutovat, muzes si i do nekoho trosku rypnout aniz by se urazil...



Ahoj Jirko, tohle je zcela zbytecny. Úsměv, ale presto dik. Tohle je nad jeji chapani, nakonec jsi to zazil na vlastni kuzi, jak reaguje, kdyz ji dojdou argumenty, coz je ostatne velmi casto.

Ano, my 2 mame odlisny nazor a presto jsem si jista, ze na sebe nebudeme navzajem plivat zlobu a ublizovat si a proto Te neprestanu presvedcovat, dokud nedosahnu sveho!!!!.MrknutíSmích Nebo dokud se mi jednodusse bude chtit. Úsměv
Zaznamenáno
bajinka2016



Karma: -3
Příspěvků: 98


« Odpověď #424 : Červen 29, 2015, 04:44:37 pm »

ano anička-dušička, ty si taká menšia "svätica" tu ... nezabudnem, aké klamstvá si o mne písala kleenovi, nielenže si zneužila, čo som ti v dôvere napísala kedysi do osobnej správy, ale ešte si to aj prekrútila ... "svätica" Co???
Zaznamenáno
jirike
Host
« Odpověď #425 : Červen 29, 2015, 04:45:48 pm »

jirike

jaaaj, takže hair ma ani raz neurazila, teda vôbec nikdy ... ani didi ani ty ste sa nepridali na jej stranu ... niekto trpí chorobou a  tá choroba sa volá "dvojitý meter" ....

vidíš len to, čo vidieť CHCEŠ ... (a to je škoda, lebo inak nie si sprostý)

Jaky dvoji metr...?
Zeptal sem se zcela jasne...
Videla jsi zde, ŽE BY NEKDO (KDOKOLI) JINÝ TAHAL DO NEJAKE DISKUZE, I KDYZ TREBA RYPAVE, RODINU, DETI, PODNIKATELSKE ZAJMY, PRACI A USPESNOST V NI, NEKOHO DRUHEHO ??
Nekdy nekdo ??
Odpovim misto Tebe...

NE, nikdo jiny tohle nedělal a nikdy...

Ani pres drobne rypanecky a urazky, bramboracku v hlave a podobne vyrazy na hranici...

TO NIKDO NIKDY NEUDELAL...

Jen Ty... Je me lito... Takhle to vidim jednim metrem.

Dnes opet jsi k tomu sahla u Diddi a jeji vyuce nemciny a překládání. ..
Pokud to pouzil nekdo proti Tobe, tak uz vzdy jen v sebeobraně. ..
Ale nikdy ne tak nechutne...

Zaznamenáno
diddi



Karma: -56
Příspěvků: 494


« Odpověď #426 : Červen 29, 2015, 04:47:29 pm »

Jirko, odle prognoz ma jen v Nemecku v roce 2065 zit na 50% lidi s muslimskym vyznanim, pricemz kazda cvtrta mesita je v podezreni ze spoluprace s islamisty. Jsi dobry matematik, jak rikas, Mrknutí , tak nam zkus spocitat, kdy bude v Nemecku 100% muslimu?

Chces to? Ja tedy ne. I kdyz uz v te dobe budu pod drnem. Mrknutí Mam dite a to dite bude treba mit taky dite. Chci , aby vyrustaly jinak, nez jako muslimove z prinuceni.

http://www.merkur.de/politik/wie-lauffeuer-europas-strassen-315427.html
Zaznamenáno
bajinka2016



Karma: -3
Příspěvků: 98


« Odpověď #427 : Červen 29, 2015, 04:48:46 pm »

jirike,

škoda reči .... zbytočne s tebou strácať čas ....
preto si nevážim ani teba, ani ruda, ani honzu ...
a preto si vážim kleenu ...
Zaznamenáno
diddi



Karma: -56
Příspěvků: 494


« Odpověď #428 : Červen 29, 2015, 04:53:37 pm »

Jezis, my to vime, ze si vazis Kleenu, uz jsi nam to napsala asi 150x.  (Myslim, ze i Kleenovi se z toho musi pomalu delat nanic.) Akorat je otazka, koho to tu zajima?
Zaznamenáno
bjetka



Karma: 20
Příspěvků: 118


« Odpověď #429 : Červen 29, 2015, 04:55:47 pm »

Co je prosim zvlastniho na tom, ze stat zakaze organizace, ktere se neslucuji s jeho zakladnimi zakony nebo ze vykaze osoby, kterou nejsou jeho statnimi prislusniky, sirici myslenky podobajici se nacisticke genocide? Ja myslim, ze proti tomu celkem ani zadny humanista nic nerekne... Zrovna tak je jen a jen na nas, pokud si chceme uchovat nasi evropskou kulturu, abychom se za ni postavili a stanovili hranice - tim myslim mentalni hranice. Problem nejsou pristehovalci, kteri si vymahaji sva prava, ale nase lenost hajit nase tradice, nabozensti, filozofii... Ta situace se samozrejme vyhrocuje, protoze jsme dlouho, vcetne celeho slavneho politicke zastoupeni, asi cekali, ze to vyresi asi nejak samo od sebe... A ejhle, az uz se kopa Nemcu neboji kamaradit s nackama, se nejak dovtipujeme, ze jsme asi neco zaspali.

Popravde mam vic strach z lidi, kteri nemaji skrupule rozhodovat, ktery clovek ma jakou hodnotu, nez z tech, co se zdaji byt uplne z jineho sveta.
Zaznamenáno
bajinka2016



Karma: -3
Příspěvků: 98


« Odpověď #430 : Červen 29, 2015, 05:01:40 pm »

mne je zasa zle z toho, ako tu kopete do tých, ktorí majú za sebou peklo a sú radi, že sú preč ... chcú sa dostať kdekolvek, len preč odtial ... Co???
« Poslední změna: Červen 29, 2015, 05:03:02 pm od bajinka2016 » Zaznamenáno
diddi



Karma: -56
Příspěvků: 494


« Odpověď #431 : Červen 29, 2015, 05:09:24 pm »

mne je zasa zle z toho, ako tu kopete do tých, ktorí majú za sebou peklo a sú radi, že sú preč ... chcú sa dostať kdekolvek, len preč odtial ... Co???

Jasne , ale hlavne ne jinam, nez do Nemecka, Francie, Anglie, Rakouska. Smích

Jeste jsem neslysela ani o jednom, ktery by chtel do Bulharska, Rumunska nebo treba do Bosny. Jo pardon, z Bosny k nam taky vali utecenci. Pred cim sice nevim, ale no tak to uz vlastne jedno. Smích
Zaznamenáno
bajinka2016



Karma: -3
Příspěvků: 98


« Odpověď #432 : Červen 29, 2015, 05:13:10 pm »

ináč som si všimla, že ani jeden ste nezareagovali na príspevky bjetky ... prečo asi?
Zaznamenáno
diddi



Karma: -56
Příspěvků: 494


« Odpověď #433 : Červen 29, 2015, 05:23:54 pm »

Co dodat? Mrknutí


* 11181214_494592450694128_8811071915233387449_n.jpg (17.54 KB, 350x263 - prohlédnuto 142 krát.)
Zaznamenáno
bajinka2016



Karma: -3
Příspěvků: 98


« Odpověď #434 : Červen 29, 2015, 05:44:18 pm »

čo dodať? že ako v niekom môže byt tak hrozná nenávisť a nedostatok súcitu? Co??? Co???
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 ... 188   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | © Socrates.cz 2024


spolujizda | Autostop.pl | Autostop.sk | Zahnarzt München